Gazete Vatan Logo
Magazin Bryan Randall öldü mü, Sandra Bullock’un sevgilisi neden öldü? Bryan Randall kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?

Bryan Randall öldü mü, Sandra Bullock’un sevgilisi neden öldü? Bryan Randall kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?

Sandra Bullock'un 13 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Bryan Randall hayatını kaybetti. Bryan Randall’ın ölüm haberi sonrası hakkındaki aramalar arttı. Peki, Sandra Bullock'un sevgilisi Bryan Randall kimdir? Bryan Randall neden öldü, hastalığı neydi?

Bryan Randall öldü mü, Sandra Bullock’un sevgilisi neden öldü? Bryan Randall kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?

Oyuncu Sandra Bullock'un sevgilisi Bryan Randall hayatını kaybedince Randall'in hayatı sorgulanmaya başlandı. Peki, Sandra Bullock'un sevgilisi Bryan Randall kimdir? Bryan Randall neden öldü, hastalığı neydi? 

BRYAN RANDALL KİMDİR?

Bryan Randall, 10 Nisan 1966 yılında Portland'da doğdu. Hem fotoğrafcılık hem modellik yapan Randall, 2015 yılında Sandra Bullock ile yeni bir ilişkiye başladı. İkili, Bullock'un oğlu Louis 'nin doğum gününde tanıştı.

BRYAN RANDALL NEDEN ÖLDÜ?

Üç yıldır ALS ile mücadele eden Bryan Randall, 57 yaşında hayatnı kaybetti. Bryan Randall'ın ailesi, yaptığı açıklamada "Bryan Randall'ın ALS ile 3 yıllık bir savaşın ardından huzur içinde vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Bryan, ALS ile olan yolculuğunu gizli tutmayı erken seçti ve ona değer veren bizler, talebini yerine getirmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık" dedi.

ALS HASTALIĞI NEDİR?

ALS, diğer adıyla motor nöron hastalığı, beyin ve omurilikteki sinir hücrelerini etkileyen ve istemli kas hareketinin kontrolünün kaybına neden olan ilerleyici bir sinir sistemi rahatsızlığıdır. ALS, genellikle bir uzuvda kas seğirmesi ve güçsüzlük veya konuşma bozukluğu ile başlar. Hastalık ilerledikçe hareket etmek, konuşmak, yemek yemek ve nefes almak için gerekli olan kasların kontrolü kaybedilir.

Haberin Devamı