Gazete Vatan Logo

Bir Zamanlar Çukurova 58. yeni bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 58. Bölüm fragmanları yayınlandı

Bir Zamanlar Çukurova 58. yeni bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen dizisi Bir zamanlar Çukurova, yayın günü olan Perşembe gününün gelmesiyle birlikte izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova 58. yeni bölümde Züleyha'nın Ercüment'in ölümü ile ilgili duyduklarını anlatmak için Yılmaz ile buluşması, Çukurova'da bugüne dek görülmemiş bir savaşın başlamasına neden olacak. İşte Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm fragmanları…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 58. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Züleyha'nın Ercüment'in ölümü ile ilgili duyduklarını anlatmak için Yılmaz ile buluşması, Çukurova'da bugüne dek görülmemiş bir savaşın başlamasına neden oldu!

Yılmaz'ı takip edip Züleyha ile görüntülerini kaydeden Müjgan, kendi hayatı dahil herkesi savuracak bir bombayı çiftliğin ortasına attı. Paketten çıkan görüntüleri izleyen Hünkar ve Demir'in önce nutku tutulur. Demir, o an adeta aklını yitirmiş hale gelerek silahına sarılır ve Züleyha'yı sürükleyerek otomobiline götürür. Alt katta kavgaya tutuşmuş olan Şermin, Naciye ve tüm çalışanların korku dolu bakışları içinde otomobil uzaklaşır. Hünkar, olanlara engel olmak için Fekeli'den yardım ister. Ama Demir ve Züleyha'yı silah sesi duyulana kadar kimse bulamayacaktır!

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 58. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 58. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ercüment'in davasını gönülsüz de olsa işbirliği içinde tamamlayan Demir ve Yılmaz, girdikleri barış yolunda yeniden işbirliği yapıyor! Fekeli'nin adeta önüne düşen bir bilgi ile Çukurova'da yaşanan gelişmeler, iki aileyi yeniden birlikte harekete geçiriyor. Hatta Demir ve Yılmaz kendilerini ortak olarak buluyor.

İki ailenin yakınlığı hatta zorunlu konuşmalar için çat kapı bir araya gelişleri, Müjgan'ı yeni bir sinir krizinin eşiğine getiriyor. Behice ve Fekeli'nin tüm nasihatleri de boşa gidiyor. Müjgan, Yılmaz'ın bu barışa Züleyha için evet dediğini söylemekten de bu konuda tartışmaktan da vazgeçmiyor. Züleyha'ya karşı savaşını açık açık ilan eden Müjgan, dernek toplantısında da Züleyha ve Hünkar'ın karşısına çıkarak, savaşına sosyal hayatta da devam edeceğini gösteriyor.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNİN KONUSU NE?

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Vahide Perçin (Hünkar Yaman)

Kerem Alışık (Fekeli)

Uğur Güneş (Yılmaz)

Murat Ünalmış (Demir Yaman)

Hilal Altınbilek (Züleyha)

Bülent Polat (Gaffur)

Turgay Aydın (Sabahattin)

Selin Yeninci (Saniye)

Sibel Taşçıoğlu (Şermin)

Selin Genç (Gülten)

Polen Emre (Fadik)

Mustafa Açılan (Veli)

Serpil Tamur (Haminne)