Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk yuvaları 16 milyon $

Aşk yuvaları 16 milyon $

Londra’dan 16 milyon dolar değerinde bir malikane satın aldılar.

Aşk yuvaları 16 milyon $

Geçen ay Venedik’te 3 gün 3 gecelik bir düğünle evlenen George Clooney ve avukat eşi Amal Alamuddin, aşklarının tadını çıkarmak üzere Londra’dan 16 milyon dolar değerinde bir malikane satın aldı.

Akademi ödüllü ABD’li yıldız George Clooney’nin merakla beklenen düğünü eylül ayı sonunda İtalya’nın rüya kenti Venedik’te gerçekleşti. Lübnan asıllı İngiliz avukat Amal Alamuddin ile hayatını birleştiren Clooney, taze gelinini de alarak soluğu İngiltere’nin başkenti Londra’da aldı. Çiçeği burdunda çiftin yeni malikanesi, kuş bakışı bakıldığında kalp şeklini andırıyor. Thames Nehri kıyısındaki malikanenin fiyatı ise 16 milyon dolar.

9 yatak odası var

Dünyanın en prestijli okullarından Oxford mezunu bir avukat olan 36 yaşındaki Alamuddin’in başarılı kariyerine devam edebilmesi için Clooney, Londra’da kalmayı tercih etti. 18’inci yüzyılda yeldeğirmeni olarak kullanılmak üzere inşa edilen mali kanenin 9 yatak odası ve 8 banyosu bulunuyor. Zevkle döşenen salondaki şömine de çiftin aşklarını tazelemesine yardım edecek.

Haberin Devamı