Gazete Vatan Logo
Magazin Ada aldım gelsene

Ada aldım gelsene

Tiyatrocu Yılmaz Erdoğan'a yakın arkadaşı ünlü işadamından teklif geldi

Göcek'te tatil yapan Yılmaz Erdoğan; işadamı Ahmet Nazif Zorlu'yu ziyaret etmek istedi. İstanbul'daki işadamı helikopterine atlayıp geldi, misafirleriyle kahvaltı etti
Bekle Yılmaz geliyorum!

Bunun adı uçuran dostluk! Yılmaz Erdoğan, ailesiyle Göcek'e gitti, yakın dostu Ahmet Nazif Zorlu'nun sahibi olduğu Zeytin Adası'na da uğramak istedi. Zorlu'yu telefonla arayıp, müsait olup olmadığını sordu. O sırada İstanbul'da olan ünlü işadamı "Bekle Yılmazcığım hemen geliyorum!" dedi ve helikopterine atlayıp, geldi.

"Ada aldım gelsene" dedi
Kahvaltı keyfi yaparken Günaydın tarafından görüntülendiğini fark eden Yılmaz Erdoğan, sebebi ziyaretini şöyle açıkladı: "Nazif Abi benim çok iyi dostumdur. Kendisi uzun süredir 'Bak ada aldım, gel beraber tatil yapalım' deyip duruyordu. Kısmet bugüneymiş. Göcek'e gelince ona uğramamak olmazdı."

* * *
'Neşeli Hayat' yorgunları



* Yılmaz Erdoğan, Nazif Zorlu'yla buluşmasının 'kesinlikle' yeni filmi 'Neşeli Hayat'a sponsor olmasıyla ilgili olmadığını belirterek, "Bu ziyaret tamamen dostluk çerçevesinde" dedi.

Yeni filmi 'Neşeli Hayat'ın çekimlerini tamamlayan Yılmaz Erdoğan, eşi Belçim ve kızı Berfin'le birlikte mavi tura çıktı... Bodrum'da başladıkları tatillerini Göcek'te sonlandıran Erdoğan Ailesi; önceki gün de ünlü işadamı Ahmet Nazif Zorlu'nun Zeytin Adası'na konuk oldu.

Çok iyi dostum

* Yılmaz Erdoğan, Zeytin Adası'na gider gitmez Ahmet Nazif Zorlu'yu arayarak, gelmesini rica etmiş... Ünlü işadamı da yakın dostunun ricasını kırmayıp hemen özel helikopteri ile İstanbul'dan Göcek'e gitmiş.
Zorlu'yla birlikte kahvaltı yaparken görüntülenen Yılmaz Erdoğan, fotoğraflarının çekildiğini fark edince. "Göcek'de nöbetçi muhabir mi var?" diye espri yaptı. Yılmaz Erdoğan, Ahmet Nazif Zorlu'yla yaptıkları kahvaltının amacını da şöyle açıkladı: "Ahmet Abi benim çok iyi dostumdur. Kendisi ne zamandır 'Bak ada aldım, gel de tatil yapalım' diye beni çağırırdı; kısmet bugüneymiş."

Haberin Devamı