Gazete Vatan Logo
Magazin Acil Aşk Aranıyor 20. bölüm yine çok eğlenceli!-izle

Acil Aşk Aranıyor 20. bölüm yine çok eğlenceli!-izle

Show Tv'nin sevilen dizisi Acil Aşk Aranıyor bu akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyenleri çok eğlendiriyor. Acil Aşk Aranıyor 20. bölüm itibariyle artık çarşamba günleri izleyici karşısına çıkıyor. Peki, renkli dizide bu hafta neler yaşanıyor? İşte, Acil Aşk Aranıyor 20. bölüm ve tüm detayları...

Acil Aşk Aranıyor 20. bölüm yine çok eğlenceli!-izle

Acil Aşk Aranıyor yeni gününde izleyici ile buluşuyor. Pazar akşamları ekrana gelen dizi artık Çarşamba akşamı yayınlanıyor. Acil Aşk Aranıyor SHOW TV'de..

ACİL AŞK ARANIYOR YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Acil aşk Aranıyor’un 20. Bölümünde; Nisan, müstakbel kayınvalidesi Türkan’ın sevgisini kazanmaya çalışırken büyük bir yalanın içine düşer. Sinan’la gizli aşk yaşamak zorunda kalan Nisan, Türkan’ın Hastanede işe başlamasıyla zor zamanlar yaşar.

Zeynep ise Nisan’la işbirliği yaptığı için işini kaybetme tehlikesiyle karşılaşır. Nisan ve Sinan’ın Türkan’a gerçeği açıklaması hiç kolay olmayacaktır. Özgür’ün büyük sırrının ortaya çıkması an meselesidir, Zeynep’i kandırmak için yeni hamleler geliştirmek zorunda kalır.

Ölmüş anneannesinin maaşını çekmek için hileye başvuran Abidin ise sürpriz bir şekilde yeni bir anneanneye sahip olacaktır.

ACİL AŞK ARANIYOR 20. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Türkan'ın Sinan'ın annesi olduğunu öğrenen Nisan, Sinan ile sevgili olduklarını söylemeye cesaret edemez ve kanka oldukları yalanını uydurur. Sinan'ın yakın arkadaşı olarak Türkan'a kendini sevdirdikten sonra gerçeği söylemeyi planlar. Annesine yalan söylemek istemeyen Sinan ilk başta karşı çıksa da Nisan'ın ısrarlarına dayanamaz ve bu yalana ortak olmak zorunda kalır.
Sinan nişanlısı için annesinden aile yadigarı yüzüğü getirmesini istemiştir. Türkan yüzüğü geçici bir süreliğine Nisan'a emanet edince olanlar olur ve yüzükten yana şansı bir türlü yaver gitmeyen Nisan kendini yeni bir maceranın ortasında bulur.
Özgür Zeynep ile hastane de rakip olduklarını öğrenir öğrenmez hemen harekete geçer. Düşmanı alt etmek için yakından tanımak gerektiğine inan Özgür, ilk iş olarak Zeynep'in evinde kalma süresini uzatır ve başarısız olması için planlar yapar. Fakat girişimleri bir süre sonra Özgür'ün kendi ayağına dolanacaktır.

Haberin Devamı