Gazete Vatan Logo

32. Gün'de GS-FB kavgası!

Birand'ın sunumuyla ekrana gelen 32. Gün programı dün gece yine ilginç anlara sahne oldu

Programın konukları Cengiz Çandar ile Hasan Cemal olurken, hükümetin politikaları, Talabani sonrası Irak ve Türkiye'de Başkanlık Sistemi konuları ele alındı.

Tarafların uzunca analizler yaparak sona doğru taşıdığı programda ne olduysa oldu ve son anda ipler bir anda gerildi. Yakın dostluklarıyla da tanınan Cemal, Çandar ve Birand üçlüsü konu Fenerbahçe Galatasaray'a gelince bir anda birbirlerine cephe aldılar.




CENGİZ ÇANDAR'A LAF ÇARPTI

Birand programı kapatırken fanatik Fenerbahçeli Cengiz Çandar'a laf çarpmadan edemedi; Ya Cengiz ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali..

SİZ BİZİ ARENA'YA ALMADINIZ

Cengiz Çandar'dan sert bir yanıt geldi. Birand'a geçtiğimiz gün oynana basketbol maçında G.Saray'ı yendiklerini hatırlatan Çandar, Hem Hasan Cemal'e hem de Birand'a karşı cevap yetiştirmeye başladı.

Birand, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını kastederek "Ne yani biz şimdi Kadıköy'e gelemeyecek miyiz" diye sorunca Çandar da "Siz bizi almadınız, kusura bakmayın" cevabını verdi.

"ÜNAL AYSAL'A SÖYLE ÇOK KONUŞMASIN"

Irak Cumhurbaşkanı Talabani'nin sağlık durumu ve Türkiye'de Başkanlık Sistemi üzerine tartışılan programda, konu Fenerbahçe-Galatasaray muhabbetine gelince ortalık bir anda karıştı. Çandar, Birand'a, Galatasaray Lisesi'nden sınıf arkadaşı olan Ünal Aysal için "Söyle başkanına çok konuşmasın" dedi.

"ELEKTRİĞİ KESTİNİZ LAN"

Hasan Cemal de geçen sezon Galatasaray'ın Kadıköy'de kaldırdığı şampiyonluk kupasını hatırlattı. Kupa töreni öncesi stadda ışıkların kesildiğine dikkat çeken Hasan Cemal'e Birand'dan destek geldi. Birand, Cengiz Çandar'a dönerek, "Elektriği kestiniz lan" dedi.

Haberin Devamı