Gazete Vatan Logo
Magazin 2003'e kadın ünlüler damgasını vurdu

2003'e kadın ünlüler damgasını vurdu

Magazin dünyası skandallarla dolu bir yılı daha geride bıraktı. 2003 yılında Gülben Ergen, Pınar Altuğ gibi kadın ünlüler manşetlere oturdu

2003 yılına damgasını vuran olayların başında hiçz şüphesiz, Derya Tuna'nın, Asena'nın vurulması, Gülben Ergen'in kaset olayı, Pınar Altuğ'un boşanma haberleri geldi. Bu yıl en çok kadın ünlüler konuşuldu. İşte olaylarla dolu 2003'te hafızamızda kalanlar.

Yeşim Salkım'a kayınvalide öfkesi
Yeni yılın ilk günlerine "Tamer Karadağlı yeni eşine Deniz Akkaya ile ihanet mi ediyor" sorusuyla başlamıştık. Gündem Asena'ya sıkılan kurşunlarla değişti. Arzu Yanardağ sevgilisi Tardu Flordun tarafından ısırılan burnuyla fotoğraf verirken, Pınar Eliçe'nin anne olduğu haberi geldi. Arben İçli ile gizlice evlenmek isterken, kayınvalidesinin düğün gecesi kendisine gösterdiği tepkiyle gündeme gelen Yeşim Salkım oldu.

Alasya-Yunak'ın 27 yıllık ilişkisi son buldu
Erdal Acar'ın Ayşe Hatun Önal'a eşi Emel Yıldırım'ın işlettiği butiğin üst katında bir daire kiraladığı dedikodusu dillenirken, 27 yıllık bir aşkın bittiği haberi geldi; Zeki Alasya ile Sema Yunak ayrıldılar. Ve o gün için önemsiz görünse de şubat ayı içinde aylarca konuşulacak bir magazin haberinin ilk adımı atıldı; Pınar Altuğ'un eşi Umut Elçioğlu askere gitti.

Erbil'in yoğun bakımda dile düşen aşk söylentisi
Tatil için gittiği Roma'da komaya girerek yoğun bakıma kaldırılan Mehmet Ali Erbil, sevenlerinin yüreklerini ağzına getirdi. Roma'daki endişeli bekleyişte gizlenen bir aşkın da ilk işaretleri verildi. Ünlü şovmenin başında eşi Sedef Erbil değil, Tuğba Coşkun bekliyordu.

Topaloğlu ile başlayan sağlık sorunları
Nisan ayının yüzleri güldüren tek haberi ise Meltem Cumbul'un sürpriz bir kararla Çağlayan Tual ile dünyaevine girmesi oldu. Ebru Gündeş'in Ömer Durak ile olan 4 aylık evliliği son buldu. Nilüfer Reha muhtar aşkı basın duşyurusuyla sona erdi. Hülya Avşar'ın evi ve cipi kurşunlandı.

Gülben Ergen'i sarsan kaset skandalı
Eylül ayına damgasını vuran sanatçı Gülben Ergen oldu. Tavernacı İlyas Atak'la ortaya çıkan "Özel" kaset sanatçının üzüntülü günler geçirmesine neden oldu. Hilmi Topaloğlu vefat etti. Yelda Kara'nın yanşamayacağını açıklaması üzerine ülkemiz Avrupa
Güzellik Yarışması'nda temsil edilemedi. Ve Çocuklar Duymasın Dizisi'nin senaristi Birol Güven gazetemize Tony Theodoridis'le fotoğrafının çekilmesi halinde Pınar Altuğ'nun diziden çıkarılacağını açıkladı. Aynı ay iki sevgilinin fotoğrafı yine gazetemiz tarafından çekildi.

Pınar Altuğ'un boşanma kararı
Haziran Ayına Çocuklar Duymasın Dizisi ve oyuncuları damga vurdu. Dizinin 4 trilyon liraya Star'a transfer olmasının ardından, Pınar Altuğ boşanacağını açıkladı. Gazetemizin, bu kararın altında bir başka erkeğin olduğu haberi gündeme oturdu. Nazan Çalın, eşiyle birlikte olduğu iddiasıyla Tuğba Altıntopla saçsaça başbaşa dövüştü, Perihan Savaş ölüm tehditi aldığını söyleyerek savcılığa başvurdu. Ferzan Özpetek'in Karşı Pencere Filmi İtalya'da 2003'ün en iyi filmi seçildi.

Kaya Çilingiroğlu ayağından vuruldu
Kaya Çilingiroğlu Etiler'deki iş yerinin önünde kurşunlandı. Pınar Altuğ, diziden ayrıldı. Tiyatro ve seslendirme sanatçısı Kerem Yılmazer, HSBC'ye gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybetti. Mehmet Ali Erbil 14 yıllık dostu ve menajeri Stelyo Pippis ile ortaklığını bitirdi.

Bayhan'ın cinayet işlediği ortaya çıktı
Zeynep Özal 25. 500 dolarlık estetik ameliyat geçirdi. Pop Star adayı Bayhan'ın amcasının oğlunu öldürdüğünü gazetemiz ortaya çıkardı. Deniz Seki jüri üyeliğinden istifa etti. Mehmet Ali Erbil Tuğba Coşkunla ilk kez görüntüledi.

Haberin Devamı