Gazete Vatan Logo

Lodos çarptı!

İstanbul’da etkisini gösteren şiddetli lodos nedeniyle bazı evlerin çatıları zarar görürken bazı sokak tabelaları da yerinden çıktı.

Lodos çarptı!

İstanbul’da etkisini gösteren şiddetli lodos nedeniyle bazı evlerin çatıları zarar görürken bazı sokak tabelaları da yerinden çıktı. Ferahevler Mahallesi Uslu Sokak’ta bulunan bir evin çatısı dün gece saatlerinde yerinden çıkarak ters döndü. Ev sahibi, bitişiğinde bulunan evin üstüne düşen çatısını kaldırmak için yetkililere ulaşmaya çalıştı.

Evinin çatısı uçan Yücel Ergül ‘Dün gece evlerimizin çatısı uçtu. Ancak bizimle kimse ilgilenmedi. Yağmur bekleniyor zaten. Yetkili bir merci bulamıyoruz. Çok acilen gereğinin yapılması lazım’ diye konuştu.

Yine Sarıyer’de Karakuş cami inşaatının minare iskelesinin de bazı demir parçaları uçtu. Minarenin iskelesinin rüzgar nedeniyle üst kısımlarının yamulduğu görüldü.

Kıyıya vurdu

Zeytinburnu açıklarında, 1 Şubat 2017’den bu yana demirli olarak bekleyen Kamboçya bayraklı Tallas isimli yük gemisi, fırtınanın etkisiyle sürüklenerek sahil kenarındaki kayalıklara çarptı. Personeli olmayan gemi yan yattı. Gemi, uzun süre önce Marmara açıklarında terk edilmişti. ‘Tallas’ isimli geminin bağlı olduğu Rus şirket iflas ettiği, ardından geminin 2015 yılında Marmara açıklarında bırakıldığı ortaya çıkmıştı. Mürettebatın 5 ay boyunca gemide mahsur kaldığı öğrenilmişti.

Haberin Devamı