Gazete Vatan Logo
Magazin Kylie İstanbul'a geliyor

Kylie İstanbul'a geliyor

Ünlü yıldız 20 Mayıs'ta Kuruçeşme Arena'da hayranlarıyla buluşacak

Şimdiye kadar çıkardığı 10 albümle ulaştığı milyonlarca satış ve dünya çapında hit olmuş birçok şarkısıyla tüm zamanların en iyi pop kadın vokallerinden Kylie Minoque, 21 tırla İstanbul’a geliyor!

Geçtiğimiz günlerde sahiplerine ulaşan Brit Ödülleri’nde ‘en iyi uluslararası kadın sanatçı’ kategorisinde ödülü kapan sanatçı, son albümü X’in turnesi kapsamında İstanbul’lu hayranlarıyla buluşacak...na muhteşem bir gece yaşatacak.




20 Mayıs 2008 Salı akşamı Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek konser için 21 TIR’la gelecek olan güzel sanatçı, İstanbul’da üç gün kalacak. Hotel Les Ottomans’da kalacak olan Minogue için Boğaz’da bir parti verilecek.

TÜRKİYE’Yİ TANIMAK İSTİYOR


Kylie Minogue 19 ile 21 Mayıs tarihlerini İstanbul’da geçirecek. Ünlü yıldıza, yakın bir zamanda ayrıldıkları dedikoduları çıkan Fransız aktör sevgilisi Oliver Martinez de eşlik edecek. Minogue, ilk kez geldiği Türkiye’yi yakından tanımak ve Boğaz’da tekne turu yapmak istedi.

Kapalıçarşı başta olmak üzere İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini de gezecek olan Minogue, henüz kulis veya konser öncesi istekleriyle ilgili özel bir istekte bulunmadı. Ancak, kısa bir süre önce meme kanserini yenerek hayranlarını sevindiren ünlü yıldız, tek bir konuda baştan uyarıda bulundu. Minogue, sağlığına dikkat etmek zorunda olduğunu ve İstanbul’da kaldığı süre boyunca sadece organik gıdalar tüketmek istediğini iletti.

Asıl sürpriz ise, Minogue için düzenlenecek süpriz doğum günü partisi...
Minogue, 28 Mayıs’t 40. yaşına basacak. Bu amaçla, büyük bir parti organize edilecek. Son ana kadar Minogue’dan saklanacak partiyle ilgili ayrıntılar da gizli tutuluyor.

KENDİ SAHNESİNİ GETİRİYOR

Bu arada, konser için İngiltere’den 21 TIR konserden günler önce Türkiye’ye doğru yola çıkacak. Kendi asansörlü sahnesini getiren Minogue, sahneye çukurdan, havaya doğru yükselen hidrolik sistemle çıkacak. 27 metrelik sahneye, hareketli ekranlar da kurulacak. Konser için 100’ü aşkın kişi çalışacak.

KYLIE MINOGUE

Gerçek adı Kylie Ann Minogue olan şarkıcı, 28 Mayıs 1968 tarihinde Avusturalya’da dünyaya geldi. 80’lerin sonunda rol aldığı ünlü pembe dizi Neighbours (Komşular) ile yıldızı parlayan Kylie, 87 yılında müzikteki kariyerine başladı. 2005 yılında yakalandığı göğüs kanserini zorlu bir tedavi sonrasında yenmeyi başaran ve sağlığına kavuşan sanatçı, 20 yılı geride bıraktığı kariyerinde ‘Red Blooded Woman’, ‘2 Hearts’, ‘Confide in me’, ‘Can’t Get You Out of My Head’, ‘Slow’ gibi dünya çapında üne kavuşan muhteşem şarkılara imza attı.



Haberin Devamı