Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi rekor kırdı

Kurtlar Vadisi rekor kırdı

YouTube kanalında Türkiye'nin en çok izlenen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu, iki ay içinde 36 milyon 305 bin kez izlendi.

12 yıldır ekranların en çok izlenen dizisi olan ve başrolünde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı 'Kurtlar Vadisi Pusu' başarısını internette de sürdürüyor. Her perşembe izleyicisiyle Kanal D ekranlarında buluşan dizi, internette de Türkiye'nin en çok izlenen dizisi olma özelliğini açık ara sürdürüyor. Dizinin resmi Youtube kanalında her bölüm ortalama 1,5 milyon izlenme rakamına ulaşıyor. Kanal D'nin kendi internet sitesinden ise diziyi her hafta ortalama 1 milyon kişi izlerken, görme ve işitme engelliler için hazırlanan versiyonu da beğeni topluyor. Dizi Youtube'da ayrıca İngilizce ve Arapça altyazılı olarak da izlenebiliyor.

YOUTUBE'DA REKOR KIRDI

'Kurtlar Vadisi Pusu'nun Youtube kanalında yayınlanan bölümleri 1 Ocak'tan beri 36 milyon 305 bin kez izlendi. Bölümlerin toplam izlenme süresi ise 711 milyon dakikaya denk geliyor. Bu rakam, bu yılın ilk iki ayında izleyicilerin diziyi izleme süreleri, toplamda 1350 yıla denk geliyor.

SOSYAL MEDYADA DA LİDER

'Kurtlar Vadisi Pusu', Facebook, Twitter, Google Plus ve İnstagram'da da Türkiye'nin en çok takip edilen dizisi konumunda yer alıyor. Dizinin Facebook'taki resmi sayfasının 4 milyon 370 bin takipçisi var. 'Polat Alemdar' sayfasını ise 2 milyon 250 bin kişi takip ediyor. Dizinin yapım şirketi Pana Film ise 280 bin takipçiye sahip. Diziyi Twitter'da 115 bin, İnstagram'da ise 41 bin kişi takip ediyor.

Haberin Devamı