Gazete Vatan Logo
Magazin Kurban Bayramında ünlüler geçidi

Kurban Bayramında ünlüler geçidi

Jolly Tur Kurban Bayramı için Türkiye'nin
seçkin otellerinde birbirinden ünlü isimlerin sahne alacağı özel programlar hazırladı.

Akdeniz’in incisi Antalya’da denize sıfır şehir merkezine 11 km mesafede Miracle Resort Hotel’de Cenk Eren, Fatih Ürek ve Nalân;

Akdeniz ve Ege’yi birleştiren benzersiz güzellikteki Dalaman'ın turkuvaz sularının eşlik ettiği Hilton Dalaman Resort Hotel’de bayramın birinci günü Ebru Gündeş, bayramın dördüncü günü ise İbrahim Tatlıses sahne alacak.
Titanic de Luxe Hotel’de ise Ziynet Sali, Volkan Konak, Gökhan Tepe ve Kenan Doğulu sahne alarak misafirlere eğlenceli saatler yaşatacaklar.

Bodrum’un gözde otellerinden Bodrum Holiday Resort’ta bayramın birinci günü Havana Salsa grubu, bayramın dördüncü günü de Bülent Özdemir & Hande sahne alarak tam bir müzik şöleni yaşatacaklar.

Oruçoğlu Thermal Resort’te bayramın ikinci günü sahne alacak Nadide Sultan ve dördüncü günü sahne alacak Sıla’nın yanı sıra Sandıklı Termal Park’ta bayramın ikinci günü sahne alacak Eda & Metin Özülkü ile bayram tatiliniz müzik ziyafeti ile dolacak.
Türk Pop Müziği’nin en güçlü seslerinden olan Gülşen’i dinlemek isteyen tatilciler için Jolly Tur, Büyük Abant Oteli’nde bayramın dördüncü günü için muhteşem bir bayram eğlencesi hazırladı.
Türk pop müziğinin romantik sesi Ege ise bayramın ikinci günü, Hotel Adakule’de sevenleri ile buluşacak.

Haberin Devamı