Kararsız ve riskli!

Eski şarkıcı ve moda tasarımcı Victoria Beckham, İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonunu New York Moda Haftası’nda tanıttı. Moda yorumcumuz Koray Caner, koleksiyonu fazla riskli ve kararsız buldu.

Eski Spice kızı Victoria Beckham, hayatına moda tasarımcısı olarak devam ediyor. Önceki gün New York Moda Haftası kapsamında İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonunu tanıtan Beckham’ı, eşi David ve büyük oğlu Brooklyn yalnız bırakmadı. David ve Brooklyn, Vogue’un ünlü editörü Anna Wintour ile birlikte defileyi en ön sıradan izlediler.

Kararsız ve riskli

Moda yorumcumuz Koray Caner, defile için “Sade, oyunlarla dolu ve şaşırtıcı. Bunlar, Victoria Beckham İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonuna ilk bakışta akla gelen ‘olumlu’ yönler. Ancak bir de madalyonun diğer yüzü var: fazlasıyla riskli, ince bir çizgide yürüyen, kararsız.

Koleksiyon, alıştığımız keskin ve dar kalıplı Victoria Beckham silüetinden uzaklaşsa da gittiği yerde bizi neyin beklediğini kestirmek bir hayli güç. Mercan rengi ve lila gibi hafif tonları kadife gibi kışlık bir kumaşta tercih ederek risk alan Victoria Beckham koleksiyonunda devamlılığı sağlayan şeylerin sütyenler ve yine kışlık görünümlü ayakkabılar olması koleksiyon hakkındaki soru işaretlerini daha da çoğaltıyor. Dergilerde defalarca göreceğimiz ancak sokakta karşılığını bulurken zorlanacak bir koleksiyon olduğunu da ekleyeyim” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Kararsız ve riskli

Victoria Beckham’ın defile sırasında giydiği kendi tasarımı kıyafeti karate kıyafetine benzetildi.

Kararsız ve riskli

Brooklyn Beckham, defile boyunca yerinde duramadı.

Kararsız ve riskli

DİĞER YENİ YAZILAR