Yeni bir Fahriye

Yeni bir Fahriye

2015 yılından beri L’oreal Paris güzellik elçisi olarak reklam kampanyaları, kırmızı halılar ve pek çok farklı etkinlikte karşımıza çıkan sinema ve televizyon yıldızı Fahriye Evcen, bizi ‘yeni bir Fahriye’ ile tanışmaya davet ediyor.

Dünya çapında yüzlerce mağazaya sahip hazır giyim devi KOTON’un marka yüzü olduğunu açıklayan güzel yıldız bir ilke imza atıyor. Daha önce bir moda markası ile bu tür bir çalışmada yan yana gelmeyen Fahriye ve daha önce farklı ünlü isimlerle çalışmalar yapsa da bir ‘marka yüzü’ konumlandırmasına gitmemiş olan KOTON, iki sezon sürecek bu iş birliğinde bir araya geliyor.

Çekimleri önümüzdeki günlerde gerçekleşecek kampanya bize neler sunacak henüz bilmiyoruz; ancak, Fahriye’nin sosyal medya hesaplarında paylaştığı kampanya duyurusu gösteriyor ki milyonlarca Fahriye Evcen hayranının KOTON mağazalarını istila etmesi an meselesi.

Küresel adımlar atmaya devam eden KOTON’un, sadece Türkiye’de değil, dünyanın farklı ülkelerinde hayranları olan bir isim seçmesi de doğru bir stratejinin meyvesi.

Haberin Devamı

L’oreal Paris ve KOTON iş birlikleri ile markaların aranan isimleri arasındaki yerini sağlamlaştıran ve bir süredir beyaz perdeden ve ekranlardan uzak kalan Fahriye Evcen’in bir sonraki sinema veya televizyon çalışmasını merakla bekliyorum.

Haydi Koşuya

Yeni bir Fahriye

Son zamanlarda şehir içinde düzenlenen farklı spor aktiviteleri hepinizin dikkatini çekmiştir. Siz köşedeki kafede en sevdiğiniz kahvenin köpüğünde hayallere dalarken yanınızdan saniyelerin hesabını yapan bir bisikletli geçebilir; manzaranıza alnından ter ve heyecan akan koşucular karışabilir.

Bu sene, şehirdeki aktivitelere bir yenisi daha ekleniyor: ‘Ignite Istanbul’. Dünyanın önde gelen spor markalarından PUMA tarafından 2015 yılında iki kere düzenlenen ve sonrasında bir daha haber alamadığımız bu şehir koşusu, 2 Ekim 2016 Pazar günü Caddebostan’da gerçekleşecek ve yıl boyunca sabırsızlıkla beklediğimiz etkinlikler arasına geri dönecek.

Şöyle bir araştırdım, bu seneki koşu için hazırlıklar çoktan başlamış. İstanbul’da ‘Rundamental’, Ankara’da ise ‘Ankara Koşuyor’ adlı ekipler, antrenman koşuları sayesinde Ignite İstanbul’a katılmak isteyenlere destek oluyormuş.

Haberin Devamı

Moda dünyasındaki özgün yerini korumak için var gücüyle çalışan PUMA’nın şehirde gerçekleştireceği bu stil sahibi ve adrenalin dolu koşuya katılmak isterseniz elinizi çabuk tutmanızı öneririm.

M(arc Jacobs)TV Video Müzik Ödülleri

Yeni bir Fahriye

Evet, haberin başlığı kafanızı karıştırabilir. Ancak merak etmeyin, ortada herhangi bir hata yok. Bir süredir farlı markalara bölünmüş koleksiyonlarını tek bir çatı altında toplamaya çalışan Marc Jacobs, eski popülaritesini yakalayabilmek için gençliğe bir mesaj vermeye çalışıyor. Pazar gecesi gerçekleşecek MTV Video Müzik Ödülleri töreniyse tam da bu mesajın iletilebileceği türden bir fırsat.

Geçtiğimiz aylarda sunulan ‘Marc Jacobs Resort 2017’ koleksiyonunda yer alan 80’ler esintili parçalar ve MTV logolu süveter aracılığıyla aslında çok önceden ipuçları verilen bu iş birliği için Marc Jacobs özel bir koleksiyon hazırlamış.

Haberin Devamı

Markanın web sitesinde kısa bir süre boyunca satışta kalacak koleksiyon da en az 80’lerin müzik videoları kadar renkli ve eğlenceli. Ödül töreninde bu koleksiyon veya Marc Jacobs ile ilgili özel bir gösteri olup olmadığını bilmiyoruz ancak o geceyi en azından kırmızı halıdaki ünlülerin stil tercihlerini eleştirmek için ekran başında geçireceğimizden eminim.

DİĞER YENİ YAZILAR