Uzun soluklu bir macera

Ünlü isimlerin moda, güzellik ya da aksesuar markalarıyla bir araya gelmesi her zaman haber değeri taşır. Ancak bir reklam kampanyası ya da özel bir çalışma dışında da bir markayı benimseyip hayatına alan ünlüler, çok daha farklı şekilde hafızalara kazınır. Tıpkı ünlü yıldız Beyoncé ve Fransız lüks aksesuar markası Messika örneğinde olduğu gibi.

Uzun soluklu bir macera

Beyoncé, son birkaç yıldır farklı dönemlerde Messika koleksiyonlarından parçalar kullanırken karşımıza çıkıyor. Kimi zaman Instagram hesabında paylaştığı bir fotoğrafta ışıldıyor ürünler, kimi zaman sıradan bir günde çekilmiş ‘paparazzi’ fotoğraflarında.

Bu birlikteliğin en dikkat çeken anlarından birisi, şarkıcının eşi Jay-Z ile birlikte çektiği son müzik videosunda yaşanmıştı. Bundan dört yıl önce Paris’teki Louvre Müzesi’nde yer alan ünlü Mona Lisa tablosunun önünde Messika yüzüğünü gösterir şekilde bir fotoğraf paylaşan Beyoncé, kaderin bir cilvesi midir bilinmez, son müzik videosunu Louvre müzesinde çekmiş ve yine aynı ünlü tablonun önünde, bu defa göz alıcı bir Messika kolye eşliğinde poz vermişti.

Haberin Devamı

Henüz bu haber eskimeden dün önüme düşen bir fotoğraftaysa ünlü şarkıcı, markanın başındaki isim Valerie Messika tarafından kendisine özel olarak tasarlanmış bir küpeyle görülüyor. Bir dönemin popüler aksesuarlarından dev halka küpelere benzeyen bu özel tasarımın üzerinde hem şarkıcının adı yer alıyor hem de çocukları Rumi, Sir ve Blue Ivy’yi temsil eden birer hareketli pırlanta.

Belki bu özel çalışmaların arkasında uzun soluklu bir işbirliği yatıyor, belki de tanık olduğumuz şey bir markayla bir ünlünün uyumlu ilişkisi. Her ne şekilde olursa olsun, bu birliktelik iki tarafa da çok iyi gelmişe benziyor.

Keşif: Monsegno

Geçtiğimiz hafta size trendleri takip eden erkeklerin giderek arttığından ve stil oyununda kadınlar kadar öne çıkmaya başladıklarından bahsetmiştim. Bu haftaysa bu oyunda biz erkekleri bir adım öne geçirecek bir keşifle karşınızdayım.

Monsegno, günümüz erkeğini 1920’lerden ilham alan şık ve lüks tasarımlarla buluşturan bir marka. İtalyanca’da ‘benim imzam’ anlamına gelen Monsegno’nun özgün tasarımları da hem bu genç markanın imzası niteliğinde hem de kelimenin Akdenizli yanını en iyi şekilde yansıtma niyetinde.

Mimar Doruk Topaloğlu tarafından yaratılan ve ilk koleksiyonunda dört farklı model sunarak mütevazı bir başlangıç yapan Monsegno, gusto sahibi erkeklerin kumsallarda ya da sahil kasabalarında kalabalıktan sıyrılmalarını sağlıyor. Bizi yüz sene öncesinin klasik ‘beyefendi’ şıklığına götüren kalıplara sahip deniz şortları, renk ve desen seçkisiyle yaz denince akla gelebilecek bütün anıları bir araya getiriyor.

Deyim yerindeyse ‘plaj smokini’ olarak tanımlayabileceğimiz bu deniz şortlarının yanına eklenecek yenilikçi ve detaylarla farklılaşan parçalar sayesinde genişleyecek Monsegno’nun önümüzdeki yılların en çok konuşulacak erkek markalarından birisi olacağını düşünüyorum. Bakalım stil sahibi centilmenler de benimle aynı görüşte mi?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR