Kırmızı halının kazananları

Oscar Ödülleri’ni kimlerin kazandığından çok kırmızı halıdan kimlerin zaferle ayrıldığını merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz.

Gecenin şıkları

Gecede ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü almaya hak kazanan Emma Stone, etek bölümü hareketli, altın rengi GIVENCHY elbisesi ve Tiffany&Co mücevherleriyle adeta ışıldıyordu. Stone, son yıllardaki geleneği bozmadı ve Akademi Ödülleri kırmızı halısının en şık kadınlarından olmayı başardı.

Kırmızı halının kazananları

Naomie Harris kırmızı halıda risk alanlardandı. Raf Simons’un yenilediği Calvin Klein’dan beyaz bir midi elbise tercih eden Harris’in birbirinden farklı şekilde tasarlanmış ayakkabıları gecenin en çok konuşulanları arasındaydı.

Kırmızı halının kazananları

Bir Elie Saab tasarımı nasıl mahvedilirdi görmek isterseniz, Janelle Monae’nin kırmızı halı tercihini incelemenizi öneririm.

Kırmızı halının kazananları

Uzun kollu tasarımlara yönelen bir diğer isimse Meryl Streep oldu. Tercihini Elie Saab’dan yana kullanan Streep’in pantolon üzeri etek şeklinde hazırlanmış el işlemeli kıyafeti pek çok moda sever tarafından şüpheyle karşılansa da benden yüksek not almayı başardı.

Kırmızı halının kazananları

Oscar’ın altın kızları

Kırmızı halı için bir Louis Vuitton elbise tercih eden Michelle Williams için sözlükteki tek kelime ‘sıkıcı’ olabilirdi. Sanırım Williams bir sonraki törenden önce kendisini heyecanlandırabilecek alternatiflere bir göz atmalı.

Haberin Devamı

Kırmızı halının kazananları

Ünlü oyuncu Nicole Kidman, alkışlama şekliyle gecede sosyal medyanın diline düştü. Parmaklarını birleştirmeden sadece avuç içini birbirine değdiren Kidman için “Lütfen biri nasıl alkışlaması gerektiğini ona öğretsin” yorumları yapıldı.

Kırmızı halının kazananları

Son dönemin en popüler markalarından Gucci’nin Dakota Johnson için hazırladığı bu altın rengi elbise, aktrisi olduğundan bir hayli yaşlı göstermişti.

Kırmızı halının kazananları

Altın renginin azizliğine uğrayan bir diğer isimse Jessica Biel oldu. Biel, Kaufman Franco tasarımı altın rengi elbisesiyle o kadar dağınık görünüyordu ki Justin Timberlake’in eğlenceli pozları bile durumu kurtaramadı.

Kırmızı halının kazananları

DİĞER YENİ YAZILAR