Gazete Vatan Logo

Konya'da yarın okullar tatil olacak mı? 23 Aralık Cuma

Konya'da yarın okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü illerden biri olan Konya'da kar yağışı eğitim ve ulaşımda engellere neden oluyor. Bugün için verilen tatil kararının ardından öğrenciler Konya'da okullar yarın tatil olacak mı sorusunu merak ediyor.

Konya'da yarın okullar tatil olacak mı? 23 Aralık Cuma

Yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü illerden biri olan Konya'da okullar bilindiği üzere bugün tatil edilmişti. Konya Valiliği tarafından yapılan açıklamada devam eden kar yağışı ve don ve buzlanma'nın yaşanması nedeniyle Konya'da eğitime yarında ara verildiğini duyurdu.

Konya'da kar tatili uzadı

KONYA'da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez Meram, Selçuk ve Karatay İlçeleri'nde ilk ve orta dereceli okullar ile Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde okullar yarın tatil edildi.

Konya Valiliği tarafından yoğun kar yağışı nedeniyle bugün merkez Selçuklu, Karatay ve Meram İlçeleri'nde ilk ve orta dereceli okullar tatil edilmişti. Valilik, devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle yarın da okulların tatil edilmesine karar verdi. Hamile ve bedensel engelli kamu çalışanları da idari izinli sayılacak.

Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi'de kar yağışı nedeniyle eğitime bugün verilen arayı uzatıp, yarında tatil olduğunu açıkladı.