Gazete Vatan Logo

Konutta büyük fırsat kampanyası bugün başlıyor

Konutta 5’inci seferberlik bugün başlıyor. Kampanya kapsamında konut kredisi faizleri yüzde 2’yi aşan seviyelerden yeniden yüzde 0.98’e indirilecek ve vade 120 ay olacak. Peşinat oranı da yüzde 10 olarak belirlendi. Kampanya 31 Ekim’e kadar devam edecek.

Konutta büyük fırsat kampanyası bugün başlıyor

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’nin geleceğine ve güçlü ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak başlayacağı bu yeni kampanya ile vatandaşların daha uygun koşullarda konut sahibi olmalarının yanı sıra yatırımlarının da milli ekonomimize katkı sağlaması amaçlanıyor. Kampanyaya sektörün önde gelen kuruluş ve şirketleri katılırken, gayrimenkul sektörünün tüm kesimlerinin güç birliği de dikkat çekiyor.

Sektörün tamamı destekliyor

Bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un detaylarını kamuoyu ile paylaşacağı toplantıya, sektörün önde gelen kuruluşlarının tamamı katılıyor. Kampanyaya, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetkin, KONUTDER Başkanı Altan Elmas, İNDER Genel Başkanı Nazmi Durbakayım, İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, TMB Başkanı Mithat Yenigün ile kampanyaya katılan şirketlerin yöneticileri destek veriyor.

Haberin Devamı