Gazete Vatan Logo

Konserde izleyiciler uyudu

Çok sayıda kişi saat 24.00'ü geçince, yüksek sesli müziğe aldırış etmeden mışıl mışıl uyudu



EDİRNE'nin Lalapaşa İlçesi'nde bu yıl 12'ncisi düzenlenen Geleneksel Lalapaşa Yağlı Güreş Konser ve Sünnet Şöleni etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen konserin ilerleyen saatlerinde vatandaşlar uyumayı tercih etti. Çok sayıda kişi saat 24.00'ü geçince, yüksek sesli müziğe aldırış etmeden mışıl mışıl uyudu.



12'nci Geleneksel Lalapaşa Yağlı Pehlivan Güreşleri, Konseri ve Sünnet Şöleni'ni izlemek için festival alanını dolduran yaklaşık 10 bin kişi ilk olarak Popstar yarışmalarında ün yapan Edirne'li Erkan ve Erhan ile coştu. Daha sonra sahneye çıkan popçu Aylin Coşkun ise derin bacak yırtmaçlı elbisesi yürekleri hoplattı. Söylediği hareketli ve slov şarkılarla izleyenleri coşturan Aylin Coşkun, "Seda Sayan ile Nihat Doğan'ı benim ayırdığımı söylüyorlar. Böyle bir şey asla olmadı. Seda abla benim sevdiğim birisi. Kadırgalıdır Seda abla. Ona böyle bir şey yapılır mı. Öldürür vallahi beni" dedi.

UYUMAYA BAŞLADILAR

Aylin Coşkun'un ardından sahneye Hakan Altun çıktı. Konser sırasında saatin gece yarısını geçmesi üzerine, bazı izleyenler yüksek müzik sesine aldırış etmeden oturdukları sandalyelerin üzerinde mışıl mışıl uyudu. Hakan Altun'un uyumak yok anonsları bile uyuyanları uyandırmaya yetmedi. Konser sırasında, vatani görevini yaptığı günlerdeki bir anısını da anlatan Hakan Altun şunları söyledi:

"Burada Allah'tan paparaziler yok. Şimdi size bir anımı anlatacağım. Ben yıllar önce Ankara'da vatani görevimi yaptığım sırada çok sevdiğim bir kız vardı. Kışlaya teslim olur olmaz onu aramak için telefon kuyruğuna girdim. Aradığımda ise bana `Şuan müsait değilim beni sonra ara' dedi. Bende yıkıldım ve ona hitaben `Hani bekleyecektin' şarkısını yazdım. Bu aşk beni zamanında çok yıprattı. Daha sonra ise yine aynı kişiye hitaben `Ağlamak yok' şarkısını yazdım."

sahne çıkan şarkıcılara, konserlerinin ardından Lalapaşa Belediye Başkanı Ali Osman Uzman tarafından çiçek sunuldu.

Haberin Devamı