Gazete Vatan Logo

Kocasını öldürttü , mevlid okuturken yakalandı

Genç kadının sevgilisine silah alması için 4 bin YTL ile bilezik verdiği öğrenildi. Yasak aşk cinayetinin ilginç ayrıntıları

ANKARA Eryaman’da yaşanan yasak aşk cinayeti şöyle gelişti: 9 Kasım Cuma günü Eryaman 3. Etap Güzelkent Mahallesi’ndeki ASKİ su depoları yanında bir erkek cesedi bulundu. Cesedin 48 yaşındaki Ahmet Y.’ye ait olduğu tespit edildi. Olayı soruşturan polis, Ahmet Y.’nin eşi Nuriye Y.’nin (42), Dursun E. (36) adlı bir kişi ile aşk yaşadığını öğrendi. Gözaltına alınan Dursun E. çelişkili ifadelerin ardından cinayeti itiraf etti. Nuriye Y. ise susma hakkını kullandı. İddiaya göre cinayet şöyle işlendi.

“Gel beni al”

Komşusuna oturmaya giden Nuriye Y. eşini arayıp kendisini almasını istedi. Ahmet Y. evin önüne geldi. Gece karanlığında otomobile Nuriye Y.’nin yanı sıra sevgilisi Dursun E. de bindi. Silahını Ahmet Y. nin başına dayayan Dursun E., sevgilisi Nuriye’yi evinin önünde bıraktırıp otomobili ıssız yere çekti ve Ahmet Y.’yi öldürdü. Polise başvuran kadın ise “Eşim kaçırıldı” dedi. Ceset bulunup toprağa verildi. Nuriye Y. ise eşinin mevlidini okuturken gözaltına alındı. Azmettirmekle suçlanan kadının sevgilisine silah alması için 4 bin YTL ile bilezik verdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı