Gazete Vatan Logo

Kız arkadaşı dehşeti anlattı

Bakırköy’de lüks cipini yayaların üzerine süren Görkem Sertaç Göçmen’in olay sırasında araçta bulunan kız arkadaşı A.A: Konuşurken sinirlenip başıma vurmaya başladı. Vatandaşlar gelince onlarla tartıştı, daha sonra arabayı insanların üzerine sürdü...

Kız arkadaşı dehşeti anlattı

İstanbul Bakırköy’de bir alışveriş merkezinin önünde meydana gelen olayda 21 yaşındaki Görkem Sertaç Göçmen, aracında kız arkadaşını dövmeye başladı. Olayı gören vatandaşlar sürücüye müdahale etmek istedi. Ancak tartışma çıktı. Görkem Sertaç Göçmen aracından inerek vatandaşlarla kavgaya tutuştu. Kalabalık artınca da aracına geri bindi. Hızla hareket ettirdiği aracı yayaların üzerine sürdü. Kaldırıma da çıkan sürücü, Esranur Abacı, Recep Göçer, Hamit Başaran, Can Berk Arıkan, Cebrail Işık ve Mert Durmuş’u ezerek yaraladı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Babasının savcı annesinin hakim olduğu öğrenilen ve olay yerinden kaçan Sertaç Göçmen polisin takibiyle yakalandı. Geceyi Şenlikköy Polis Merkezi’nde geçiren sürücünün, kız arkadaşı da olaydan hemen sonra karakola getirildi. A.A. isimli kız arkadaş ifadesinde “Araç içerinde konuşuyorduk. Bir anda sinirlenerek başıma vurmaya başladı. Beni darp etti. Vatandaşlar görüp müdahale etmek istediler. Beni bıraktı, vatandaşlarla tartışmaya başladı. Arabadan inip kavga etti. Kalabalık artınca araca geri bindi, vatandaşların üzerine sürdü. Bu sırada bir çok insana çarptığını gördüm” dedi.

Haberin Devamı

Suç dosyası kabarık

1 yıl önce Ataköy’de kaldığı hakim-savcı lojmanının 7’nci katından kafede tartıştığı kişilere rastgele ateş ederek 2 kişiyi yaralayan Görkem Sertaç Göçmen’in yine geçtiğimiz yıl bir kişiyi bıçaklayarak yaraladığı öğrenildi. 8 suç kaydı olduğu öğrenilen Görkem Sertaç Göçmen’in uyuşturucu kullanmaktan da poliste kaydı bulunuyor.

Alkollü çıktı

Aracını yayaların üzerine sürerek 6 kişi yaralayan Görkem Sertaç Göçmen tutuklandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: Bir alışveriş merkezinin önündeki caddede özel aracı içerisinde kız arkadaşını darp etmesi ve bunu gören vatandaşların olaya müdahale etmek istemesi nedeniyle şüpheli Görkem Sertaç Göçmen vatandaşlarla kavga etmiş daha sonra cadde ve kaldırımda bulunan yoğun kalabalık şeklindeki vatandaşların üzerine hızla aracını sürmüş ve olay yerinden kaçmıştır. Kısa bir süre sonra şüphelinin aracı ile tekrar olay yerine geldiğini gören vatandaşlar yoğun tepki göstermiş, şüpheli derhal gözaltına alınmıştır. Olay nedeniyle ikisinin vücudunda kemik kırıkları oluşacak şekilde toplam 6 vatandaşımız ve şüphelinin aracındaki mağdur yaralanmıştır.

Haberin Devamı

Şüphelinin kanında yapılan incelemede alkol tespit edilmiştir. Şüpheli hakkında adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, trafik güvenliğinin tehlikeye sokma ve mala zarar verme suçlarından soruşturma başlatılmıştır.

‘Linç edilmekten korktum, pişmanım’
“Kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanan Görkem Sertaç Göçmen ifadesinde kız arkadaşıyla tartıştığını, trafiğin de durması üzerine vatandaşların tepki gösterdiğini belirtti. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi olan şüpheli, ifadesinde, kız arkadaşını darp etmediğini belirterek “Vatandaşlar ile aramdaki tartışma büyüdü. 10-15 kişi aracıma saldırarak hasar verdi. Arabamın arka camına tekme attılar, cam kırıldı. Korktum, linç edilmemek için olay yerini terk etmek zorunda kaldım. Aracımı olay yerinden sağa sola doğru hareket ettirerek kaçmaya çalıştım. Pişmanım” dediği belirtildi.

Haberin Devamı