Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi? 22 Nisan....

Kısmetse Olur haftanın finaliyle Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarındaydı. Peki Kısmetse Olur evine bu hafta veda eden isim kim oldu? İşte Kısmetse Olur elemesinde yaşananlar ve 412. yeni bölüm fragmanı...

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi? 22 Nisan....

Kısmetse Olur'da yine bir eleme heyecanı yaşandı. Zarftan çıkan "Eleme Yok" notu ise sevinç yarattı. Geceye Adnan, Melis ve Emre üçlüsü arasındaki tartışmalar damga vurdu. İşte Kısmetse Olur haftanın finali programında yaşananlar ve yeni bölümde gerçekleşecek olaylar...

Haftanın birincileri Onur ve Aycan
Kısmetse Olur'da önceki gün haftanın birincileri belli olmuştu. Peki birinci olan aday evini koruyabilecek mi? Onur mu yoksa Aycan mı birinci olacak? Yapılan oylama sonucu ise elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Pınar, damatlar evinden Akın alıyor. Akın ve Pınar ayağa kalkıyor. Evden elenip elenmemeleri ise zarftan çıkacak olan karara bağlı...Seda Akgül haftanın birincisini açıklıyor ve bu isim Aycan oluyor? Peki kutudan ne karar çıkacak? Aycan evini koruyabilecek mi?
Pınar mı yoksa Akın mı elendi? Eleme yok notu şaşırtı..
Kısmetse Olur'da Farima'ya olan ilgisini açıklayan Akın'ın elenme ihtimali Farima'yı üzüyor. Farima ne olursa olsun onu tanımak istediğini söylüyor bu yüzden evden gitmemesini istiyor. Pınar ise evde adayı olmadığı için yazıldığını ve giderse de bu yüzden üzülmeyeceğini söylüyor.
Akın'ın Adnan ve Didem'e sarılarak beklediği sonuçta zarftan "Eleme yok" notu çıktı. Seda Akgül, Kısmetse Olur'dan elenen isim için bekleyen Akın'a "İstediğin olmadı Akın ama olsun, geçmiş olsun" diyerek evdeki adaylarla vedalaştı.
Adnan'ın başına gelenler evde yalnız kalmaya başlayacağını gösterdi. Öte yandan evde herkesin sürekli değiştiğini ifade eden Akın kendisinin de değişebileceğini dile getirecek. Programınyeni bölüm fragmanına göre programda tartışmaya devam eden yarışmacılar kavganın ardından stresli eleme gecesindeki sonucu bekleyecek.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

KISMETSE OLUR 412. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünün ardından yayınlanan 24 Nisan Pazartesi 412.Bölüm Fragmanında Akın ve Farima arasında papatya tartışması çıkıyor. Akın, Rabia'nın simgesi olan papatyaları Farima'ya getirince evde kıyamet kopuyor! Gamze ve Enes kavgasında da tansiyon yükseliyor!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da Akın ve Farima arasında gerginlik çıkıyor. Akın, gelinler evine bir buket papatya ile geliyor ve bunları Farima'ya veriyor. Melis ise ortalığı karıştırıyor. Papatyanın evde Rabia'nın simgesi olduğunu Farima'ya hatırlatıyor. Farima bunun üzerine Akın'ın getirdiği çiçekleri fırlatıp atıyor ve bunun hesabını soruyor. Öte yandan Gamze, damatlar evinde tansiyonu yükselten isim oluyor. Enes'le tanıma yoluna giren ancak onunla bir ilişkiye başlamak istemeyen Gamze, ona güvenmediğini söylüyor. Enes ve Gamze gerginliği devam ediyor. O sırada Gamze bir anda Akın'a yükselmeye başlıyor.

Kısmetse Olur yeni bölümüyle Pazartesi 12.30'da Kanal D'de!