Gazete Vatan Logo

Kışı görmeden bahar geldi havası

İstanbul Bursa, Yalova ve Edremit Körfezi’nde, ocak ayına rağmen güneşsiz gün geçmiyor. -Sıcaklıkların 16-18 dereceyi bulması üzerine sahillere, parklara ve kordona akın eden vatandaşlar güneşli havanın keyfini çıkardı

Kışı görmeden bahar geldi havası

Hava sıcaklılarının mevsim normallerinin üstünde olduğu İstanbul, Bursa, Balıkesir ve Yalova’da sahillere ve parklara adeta akın eden vatandaşlar güneşli havanın keyfini sürdü. İstanbul’da da sıcaklık 14-15 derecelere kadar çıktı. Taksim Meydanı ve Caddesi doldu taştı.

Bursa’da hava sıcaklığının 18 dereceye çıkması üzerine vatandaşlar kent merkezindeki Reşat Oyal Kültürparkı, Mihraplı Park ve Botanik Parkı’na gelerek güneşli havanın tadını çıkardı. Güney Marmara’nın sahil kentlerinden Yalova’da da termometreler 15-16 dereceyi gösterirken, güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar soluğu sahil boyunda aldı. Bazı aileler de kordon boyundaki çay bahçeleri ve parklara oturarak keyifli vakit geçirdi.

İç turizmin önemli merkezlerinden Edremit Körfezi’nde de vatandaşlar parklara, deniz kenarlarına ve kordona akın etti.

Deniz kenarındaki ve parklardaki banklara oturan vatandaşlar güneşli havanın tadını çıkardı. Çocuklar deniz kenarında kumlarla oynayıp denize taş atarak eğlenirken, bazı aileler ise çocuklarını bebek arabasıyla sahilde gezdirdi.

Haberin Devamı