Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Kim demiş küçükler yapamaz diye?

İnsanların hemen her gün alışveriş yaptığı kasap, manav, bakkal, çiçekçi gibi KOBİ’lerin rekabet gücünü artırmalarını, müşterileriyle daha kuvvetli bağlar kurmalarını sağlayan, interaktif müşteri sadakat programı PUAN+, ilk kez Türkiye’de hizmete sunuldu.

PUAN+ programı, maliyet nedeniyle promosyon kampanyalarını hayata geçirmekte çekingen davranan küçük işletmelere, müşterilerine puan ve hediye kazandırma fırsatı veriyor.
Programa katılmak isteyen üye işletmeler, düzenlemek istedikleri promosyon için kuralları belirliyor, hangi ürün ya da hizmet için hangi şartlarda kaç PUAN dağıtacaklarına karar veriyor.

PUAN+’nın yolladığı puan kartlarını, kendi belirledikleri kurala uygun alışveriş yapan müşterilerine dağıtıyor, müşteriler, topladıkları puanlar belirli bir sayıya ulaşınca, hediye almaya hak kazanıyor. Promosyon kampanyası süresinde, taleplerin toplanması, verilerin kaydedilmesi, hediye temini ve gönderimi gibi tüm işleri üstlenen PUAN+, işletmenin rekabette yere daha sağlam basmasına yardımcı oluyor.

PUAN+, sınırlı sayıda müşteriye hitap eden KOBİ’lerin, kendi belirledikleri kurallar dahilinde promosyon kampanyası düzenlemelerine ve daha fazla sadık müşteri kazanmalarına öncülük ediyor. PUAN+ bir anlamda, çok küçük bir bedel karşılığında, tam teşekküllü bir pazarlama departmanı gibi hizmet veriyor. İşletme adına tüm promosyonları yönetirken, KOBİ’lerin en iyi bildikleri işi yapmasını, yani sadece müşterisine hizmet sunmasını kolaylaştırıyor.

Hiçbir teknik ya da operasyonel işle uğraşmasına gerek kalmayan işletmeye sadece müşterisiyle ilgilenme kolaylığı sunan programla ilgili ayrıntılara, PUAN+ kurumsal web sitesi www.kampanyakobide.com üzerinden ulaşılabiliyor.

Detaylar için tıklayınız.

Haberin Devamı