Gazete Vatan Logo

Kendisini uyaran nöbetçi öğrenciyi bıçakladı

Adana'da simit getirdiği okulun bahçesinde öğrencilerin üzerine motosiklet sürdüğü iddia edilen 18 yaşındaki Sinan Yılmaz, kendisini uyaran nöbetçi öğrenci 14 yaşındaki Ömer Yaşar'ı bacağından bıçakladı

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Gülbahçe Mahallesi, Orgeneral Bedrettin Demirel İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Okul kantinine simit getiren Sinan Yılmaz, motosikletle bahçeye girerek, öğrencilerin arasında hızla dolaşmaya başladı. Bu sırada bahçe nöbetçisi olan öğrenci Ömer Yaşar, Yılmaz'ı uyararak, öğrencileri rahatsız etmemesini söyledi.

Aralarındaki tartışmanın ardından bahçeden çıkan Yılmaz, bir süre sonra Yaşar'ı konuşma bahanesiyle dışarı çağırdı. Kapıya çıkan Ömer Yaşar'ın sol bacağından bıçaklayan Sinan Yılmaz, olay yerinden kaçtı. Çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ömer Yaşar, tedaviye alındı.

Okula giden çocukların can güvenliği olmadığını belirten baba Mehmet Ali Yaşar, "Devlet çocuklarımızı okula göndermemizi istiyor, biz de gönderiyoruz. Ama okulda da can güvenlikleri kalmadı. Her gün birileri yaralanırken, ben çocuklarımı nasıl güvenip göndereceğim" diye yakındı. Polis kaçan zanlıyı yakalamaya çalışıyor.