Gazete Vatan Logo

Kediler de kurban gitmiş!

14 günden beri kendisinden haber alınamayan Atalay Filiz’in evinde bulunan kedi tasması ilginç bir ayrıntıyı gözler önüne serdi.

Kediler de kurban gitmiş!

Seri katil Atalay Filiz aradan iki hafta geçmesine rağmen bulunamadı. Geride bir kamera görüntüsünden başka iz bırakmayan Filiz ile ilgili her geçen gün çarpıcı detaylar ortaya çıkıyor. Atalay Filiz’in İstanbul Tuzla’daki evinde bulunan bir kedi tasması, katilin profili ile ilgili yeni bir detayı gözler önüne serdi. seri katilin, Müge Anlı’nın programında ekrana gelen odasını izleyen 16 yaşındaki bir genç kız, eşyalar arasındaki bir kedi tasmasını görünce şoke oldu. Programı arayan genç kız, “O benim kedimin tasması. Ben Atalay’ın öldürdüğü Fatma Kayıkci’nin komşusuyum. Kedim birden ortadan kaybolmuştu. Demek ki Atalay kedimi yok etmiş” dedi.

Birden kayboldular

Atalay Filiz’in Tuzla’daki Çay bahçesinde iş arkadaşları ve oturduğu apartmandaki komşuları onun kedilere baktığını hatta, günde 3 liralık ciğer alıp beslediğini söyledi. Atalay Filiz’in yaklaşık 10-12 kediye baktığını ancak bir gecede hepsinin yok olduğunu dile getirdiler. Atalay Filiz’in iş arkadaşı E. isimli genç kız “Ocağın arkasında kedilere bakıyordu. Bir gün baktığımda hiçbiri yoktu. Buna anlam veremedim” dedi.

Haberin Devamı

Antalya’da görüldü iddiası

Antalya’nın Kepez ilçesinde “155 polis imdat hattı”nı arayan 3 kişi, Tuzla’da iki çocuk annesi öğretmeni öldürdüğü öne sürülen Atalay Filiz’in gördüklerini iddia ederek ihbarda bulundu. İlk ihbar, Varsak Karşıyaka Mahallesi’ndeki market sahibinden geldi. Görgü tanıklarının verdiği bilgiyle bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibince yapılan aramada eşkale uyan şüpheliye rastlanmadı.

Atalay’dan yeni görüntü

Türkiye’nin peşine düştüğü Atalay Filiz’in cinayetten önce İstanbul’da bir marketteki görüntüleri Müge Anlı’nın programında ekrana geldi. Filiz görüntülerde reyonları dolaşırken sık sık dönüp arkasına bakıyor.