Gazete Vatan Logo

Kazada şehit olan polis için Tokat'ta tören

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde, kontrolden çıkan TIR'ın çarptığı ekip ototunda şehit olan polis memuru Erdoğan Bulut için bugün İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi

Tören sonrası şehit polisin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Yozgat'a gönderildi.

Erbaa- Niksar karayolunun 27'nci kilometresinde meydana gelen kaza ihbarını alan ekip otosu, bölgeye doğru haraket etti. Bu sırada, kayarak kayarak kontrolden çıkan İranlı Feridun Askerbent'in kullandığı THR91863 plakalı çekici ve THR 91864 plakalı dorseli TIR'ın altına alarak sürüklediği 60 A 5959 plakalı ekip otosundaki polis memuru 34 yaşındaki Erdoğan Bulut, kaza yerinde can verdi.

Şehit polis Bulut için bugün Tokat İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Şehit polisin eşi 30 yaşındaki Şenel Bulut, 9 yaşındaki kızı Ayşegül ile 3 yaşındaki oğlu Salih de törene katıldı. Bulut'un fotoğrafına sarılan eşi Şenel Bulut gözyaşlarına boğuldu. Minik Salih ise olanların farkına varmadan, babasının şapkasını takarak törene katıldı. Törene Tokat Valisi Erdoğan Gürbüz, Belediye Başkanı Adnan Çiçek, CHP Tokat milletvekilleri Orhan Ziya Diren ve Feramuz Şahin, ilçe belediye başkanları ve şehit polisin meslektaşları katıldı. Törende konuşan Vali Erdoğan Gürbüz, "Gerek polisimiz, gerek askerimiz, görevlerini yaparken vatan uğruna şehit oluyorlar, gazi oluyorlar. Güvenlik güçlerimizin 24 saat çabaları neticesinde vatandaşlarımız rahat ve huzur içerisinde" dedi. Tören sonrası şehit polisin cenazesi toprağa verilmek üzere ambulansla memleketi Yozgat'a gönderildi.

Haberin Devamı