Gazete Vatan Logo

Kasım ayının ilk burç yorumları haberimizde!

Burç yorumları insanların gökyüzünden etkilenmeleri sonucunda oluşan yorumlardır. Burç yorumlarında bulunan kişilere astrolog denmektedir. Burç yorumlarına artık günümüz teknolojisi ile her yerden ulaşabilmeniz mümkündür.

Kasım ayının ilk burç yorumları haberimizde!

Astroloji uzun yıllara dayanan bir bilim dalıdır. Mezopotamya uygarlığına dayanan ve astroloji aynı zamanda Yunan uygarlığının hüküm sürdüğü yıllarda geliştirilen ve günümüze kadar da bilgi birikimi ile artırarak gelmiş olan bir bilim dalıdır. Diğer bilim dallarından sıyrılan ancak en az diğerleri kadar da etkileyen bir bilim dalı olan astroloji gökyüzünde gerçekleşen olayların ve yıldızların birbirleri ile yaptıkları açıları inceleyen ve bunlarında insan karakteri ve kaderi üzerinde etkisini araştıran bir bilim dalıdır. Bu bilim dalı önceden çok önemi olmayan inanılmayan bir daldı. Ancak ünlü düşünürlerin ve bilim adamlarının bu alan hakkında yaptıkları incelemeler sonucu bu bilim dalı daha da ünlenmiş ve önem kazanmıştır. Gökyüzü ve gök yıldızlarını inceleyen kişiler ve bunu yorumlayan kişilere ise astrolog denir. Astrologlar bu incelemeleri yapıp sizlerin hangi günlerde daha şanslı olacağınızı ya da sizler için kötü geçecek günleri haftaları ya da ayları belirlemektedir. Bu gökyüzü olaylarının insanları etkileme boyutları ise insandan insana değişmektedir. Astrolojiye göre on iki ayı temsil eden on iki adet burç bulunmaktadır. Bu burçlar insanların doğum günlerine göre değişmektedir. Astrolojide doğduğunuz saatin bile önemi vardır. Bundan yola çıkılarak hakkınızda birçok bilgiyi ön görmek mümkündür. Burçları temsil eden yıldızlar ve diğer gezegenleri incelemeleri sonucu astrologlar burç yorumlarında bulunmaktadır. Burç yorumları günlük aylık ve yıllık olarak incelenebilir. Bu burç yorumlarına artık teknoloji sayesinde ulaşabilmeniz oldukça pratik ve basittir. Bu burç yorumlarının genel özelliklerini sizlere bahsedelim.

Haberin Devamı

Koç: Yeniliklere açık olan koç burçları Zodyak grubunun ilk burcudur. Oldukça sade bir yaşam isteyen koç burçlarını diğerleri egoist olarak görseler de bu durum hiç böyle değildir. Sadece her koşulda yaşayabilen koç burçları kimseye tamah etmemektedirler.

Boğa: Oldukça rahatına düşkün olan boğa burçları oldukça sabırlıdır. Yemek konusu hariç her konuda sabırlı olan boğa burçları aynı zamanda da sorumluluk sahibidir.

Haberin Devamı

İkizler: Sınırlanmaktan hoşlanmayan ikizler burcu diğer insanlara hüzünlerini belli etmekten hep çekinirler. Bu nedenden dolayı da oldukça umursamaz görünmeleri mümkündür.

Yengeç: Mizah duygusu oldukça gelişmiş olan yengeç burçları dışarıdan her ne kadar melankolik görünseler ve yorumlansalar da bu durum hiçte böyle değildir.

Aslan: Oldukça hareketli olan aslan burçları hiç bir zaman ikinci planda kalmaktan hoşlanmazlar. Liderlik vasfına sahip olan aslan burçları girdikleri ortamda sempatiklikleri ile her zaman dikkat çekmektedirler.

Başak: Detaycı olmaları bazen diğer insanları bunaltsa da detaycılık başaklar için vazgeçilmezdir. Oldukça disiplinli olan başak burçları için her zaman bir kural listesi vardır.

Terazi: Oldukça adaletli olan terazi burçları sanata düşkünlükleri ile bilinirler. Yetenekleri olan terazi burçları diğer burçlara karşı da oldukça hoşgörülüdür.

Akrep: Oldukça iyi bir dosta olan akrep burçları aynı veride bulunmazlar. Sırlarını kimse ile paylaşmasalar da kimsenin sırrını da anlatmazlar.

Haberin Devamı

Yay: Özgürlüklerine oldukça düşkün olan yay burçları oldukça gezgin olmaları ile de bilinmektedir.

Oğlak: Oldukça inatçı olabilme oğlak burçları için önemli olan duyarlılıktır.

Kova : Özgünlükleri ile bilinen kova burçları her zaman farklı olmak isterler.

Balık: Oldukça merhametli olan balık burçları su grubundan olması nedeni ile de aynı zamanda oldukça duygusaldır.