Gazete Vatan Logo

Kapanışı Şebnem Ferah yaptı!

Harbiye Açıkhava konserleri 27 Ekim Pazar akşamı Şebnem Ferah konseri ile sona erdi

Kapanışı Şebnem Ferah yaptı!

Şebnem Ferah’ın alanları dolduran hayranları, şarkılarını bu kez Harbiye’de hep bir ağızdan söyledi. 1996’da yayınladığı ilk albümü Kadın’dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, enerjisi ve şarkılarıyla muhteşem bir sezon kapanışı gerçekleştirdi.

Kadın’dan, geçen yıl çıkardığı son albümü Parmak İzi’ne uzanan kariyerinin en vurucu şarkılarıyla dinleyicisi karşısına çıkan Şebnem Ferah sahnede yarattığı özel atmosferle Harbiye’de gene hafızalardan silinmeyecek bir konsere imza attı.

Bu coşkulu törene ‘Çakıl Taşları’ ile etkileyici bir şekilde başlayan Ferah, ‘Vicdan’, ‘Merhaba’, ‘Başka Bir Yol Var’, ‘Küllerinden’ ile hız kesmeden devam etti.

Şebnem Ferah, konserinde şarkıları için özel olarak hazırlanan video projeksiyonlar, sahne üstü efektler ile etkiliyeci performansının yanında unutulmaz görsel bir şov da sundu.

İlk defa ‘Kimse Bilmez’ şarkısını söyledi

Ferah, dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra uzun süredir sahne performanslarında söylemek istediği ‘Kimse Bilmez’ şarkısını kendi çaldığı piyanoyla ilk defa seslendirdi. Albümünde de yer verdiği ‘Kaptan’ şarkısını da sürpriz yaparak Açıkhava seyircisine özel seslendiren Şebnem Ferah seyirciden büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

3 saate yakın hiç ara vermeden performansını ekip arkadaşları ile sergileyen Ferah, konser bitiminde seyricisini kırmayarak ‘Eski’ şarkısını söyleyerek veda etti.