Gazete Vatan Logo

Kapalıçarşı konsepti evde fırsat sunacak

Markalı projelerin stoklarında kalan daireleri satın alıp iştiraki Kent’Sell’in uyguladığı avantajlı ödeme imkanlarıyla satışa çıkaran EYG Grup, yeni bir emlak portalı kurdu. ‘Evdekifirsat.com’ adındaki site, konutları indirimlerle satışa sunarken, takas ve teklif verme imkanı da sunacak. Sitede sanal turdan, müşteri temsilcileriyle birebir görüşmeye kadar seçenekler var.

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, evdeki firsat.com’u Kapalıçarşı’ya benzeterek, “Kapalıçarşı deyince pek çok üretici ve ürün çeşidinin birarada bulunduğu mekanlar akla geliyor. Biz de dijital platformda sektörün tüm firma ve projelerine kapımızı açacağımız bir Kapalıçarşı kurmak istedik. Müşterilerimiz böylece projeleri detaylı inceleyip bizimle online temas kurabilecek” dedi.

Çelik, Mayıs ayında portföylerindeki ilk proje olan Maslak Mashattan’daki 81 daireyi satın alarak yüzde 30 fiyat avantajı ile satışa sunduklarını hatırlatarak, “Portföyümüze Kuzu Grubu’nun Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Spradon Evleri, Spradon Teras Evler, Spradon Kuleler, Spradon Vadi, Spradon Quartz ve Halkalı’daki Divan Residence olmak üzere 6 projede yer alan 1.000 adet sıfır daireyi ekledik” diye konuştu. Öte yandan, EYG Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş.’nin kuruluş işlemleri de tamamlandı.

Haberin Devamı