Gazete Vatan Logo

Kanatsız Kuşlar 12. bölümünde Mert'in gelişi ortalığı karıştırıyor!

Kanatsız Kuşlar 12. bölümü için 3 ayrı fragman yayınlandı. ATV'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar'da Muzafferin oğlu Mert'in gelmesiyle işler değişiyor. Diğer yandan Onur ile Zeynep yakınlaşmaya başlıyor. İşte Kanatsız Kuşlar'da yaşanacaklar...

Kanatsız Kuşlar 12. bölümünde Mert'in gelişi ortalığı karıştırıyor!

Kanatsız Kuşlar 12. yeni bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşacak. ATV'de Perşembe akşamları yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisinde heyecan ve entrika bitmek bilmiyor. Peki Mert, Nefise'yi kabul edecek mi?

KANATSIZ KUŞLAR 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR 12. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR 12. YENİ BÖLÜM 3. FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR 12. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Muzaffer'in oğlu Mert'in malikaneye gelişiyle Nefise ve Azime için işler iyice zorlaşır. Muzaffer, Mert'in yeni hayatına ve Nefise'ye alışması için elinden geleni yaparken, Tuba da Mert'i kullanarak Muzaffer ve Nefise'nin arasını açmak için uğraşır. Nefise, oğlu Emre'ye evlendiğini söylemeye çalışırken Emre, herkesi şaşırtacak bir tepki verir. Cemre model olacağını sanarak gittiği bir çekim işinde başını belaya sokar. Muzaffer, Nefise'ye günler sonra birlikte geçirecekleri ilk geceye özel bir sürpriz hazırlamıştır. Zeynep'in Ahmet'le sözü bozduğunu öğrenen Onur, Zeynep'i kazanmak için harekete geçer."