Gazete Vatan Logo

Kamu çalışanları maaş bilgilerine E-bordro hizmeti ile ulaşabiliyor!

Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması ile kamu çalışanları maaş bordrolarını internetten de görebiliyor. Kamu çalışanlarının yoğun olarak kullandığı e-bordro uygulamasından en güncel aya ait olan maaş bordroları da görüntülenebiliyor.

Kamu çalışanları maaş bilgilerine E-bordro hizmeti ile ulaşabiliyor!

Türkiye’de yaygınlaşan internet kullanımı kamu kurum ve kuruluşları tarafından da yoğun olarak kullanılıyor. Her geçen gün hızla gelişen modern yüzyıl teknolojisi ile birlikte artık insanların nerede olursa olsun internete erişim sağlayabilme kolaylığından yararlanabiliyor olması günümüz modern Türkiye’sinde internet altyapısının aktif şekilde kullanılmasına yol açıyor. Bu doğrultuda elektronik ortam üzerinde kamu kurum ve kuruluşları tarafından da dijital kamu hizmet uygulamaları vatandaşların hizmetine sunuluyor. Türkiye’de kamu kurum ve kuruluşları tarafından sunulan hizmetlerin sanal ortama taşınmaya başlaması ile birlikte tüm vatandaşlar internet üzerinden pek çok kamu işlemini dakikalar içerisinde gerçekleştirebilme imkanına sahip olabiliyor. İnternet ortamı üzerinde yer alan en başlıca kamu kurum ve kuruluşlarından birisi Maliye Bakanlığı’dır. İnternet üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması üzerinden kamu çalışanların güncel maaş bordrolarını öğrenebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ !

İnternet üzerinde yer alan ve kamu çalışanlarına yönelik olarak hizmet veren Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması ile birlikte kamu çalışanlarının devlet memuru olmaları dolayısı ile her ay almakta oldukları memur maaşlarına ilişkin olarak düzenlenen memur maaşlarını ayrıntılı olarak öğrenebilme şansına sahip olabiliyor. Her geçen gün hızla gelişen teknoloji ile birlikte artık insanların nerede olursa olsun internete erişim sağlayabilmesine olanak veren mobil akıllı cihazlar, günümüz modern Türkiye’sinde kamu çalışanlarının en güncel aya ait olan maaş bordrosunu son derece pratik bir şekilde internet üzerinden öğrenebilmek için Maliye Bakanlığı’nın elektronik ortam üzerinde yer alan e-bordro uygulamasını kullanabilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor.

Günümüzün hızla gelişen mobil teknolojileri ile birlikte artık internetin yaşamın her alanında kullanılmakta olduğu bugünlerde artık sadece dakikalar içerisinde maaş bilgilerinin yer aldığı maaş bordrosunu internete erişim sağlayabildiği her yerden öğrenebilme şansına sahip olabilen kamu çalışanları Maliye Bakanlığı’nın elektronik ortam üzerinde yer alan e-bordro uygulamasını oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanıyor.

Haberin Devamı

Maliye Bakanlığı’nın internet üzerinde yer alan online e-bordro uygulaması üzerinden sadece dakikalar içerisinde öğrenilebilmekte olan maaş bordrosu içerisinde alınan memur maaşlarının net ve brüt miktarı, ikramiyeler, kesintiler, primler ve sigorta ödemeleri gibi tüm maaş işlem bilgileri ayrıntıları ile birlikte yer alıyor. Maliye Bakanlığı Muhasebat Dairesi Başkanlığı tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan e-bordro uygulaması sanal devlet portalı e-Devlet sistemi üzerinden kullanılabiliyor. Türkiye’de kamu kurum ve kuruluşları tarafından sunulan kamu hizmetlerinin sanal platformdan da vatandaşa ulaştırılabilmesini sağlayan e-Devlet Kapısı üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması ile sadece en güncel aya ait olan değil aynı zamanda da geçmiş döneme ait olan maaş bordrolarını da öğrenebilme şansına sahip olabiliyor. Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması üzerinde görüntülenmek istenen maaş bordrosunu dönemine dair ay ve yıl bilgilerini girerek birkaç dakika içerisinde o döneme ait olan maaş bordrolarını ayrıntılı olarak öğrenebilme şansına sahip olunabiliyor.

Haberin Devamı