Gazete Vatan Logo
Magazin Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm ne zaman?

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm ne zaman?

Star Tv'nin büyük ilgi toplayan dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Baş rollerinde Özcan Deniz ve Hatice Şendil'in yer aldığı Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm neden yok merak ediliyor. İşte diziyle ilgili son detaylar..

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi en son 7. Bölüm ile ekrana geldi. 9 Aralık Salı günü yeni bölümü ile ekrana gelmesi gereken dizi tekrar bölümü ile ekranda olacak. UEFA Kupası Galatasaray-Arsenal maçı nedeniyle Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak.

Maksut Elif’i kaçırıyor! Ver Elif’i, al Defne’yi…

Bebeğin kendisinden olmadığını öğrenen Defne, hayatının en zor ve acımasız kararını verir. Bu çocuk asla doğmayacak!

Bu amaçla bir karışım hazırlatır. Bebeğin düşmesini sağlayacak bir ilaç. Bebek düşecek ve Elif bu evden gidecek.

Karısının planından habersiz olan Kahraman ise, Meryem’i rahatsız eden bir adamın izini sürmektedir. Bu arayış sonunda öldü diye bildiği Kadir’le karşılaşır. Yörükhan Ailesi’nin yıllardır sakladığı bu sır ortaya çıkmıştır. Bir tarafta babasız ve kocasız kalan ablası ve yeğeni, diğer tarafta abisi Yakup ve babası Ziya. Kahraman sonucu ne olursa olsun bu sırrın hesabını sormakta kararlıdır.

Diğer tarafta ise, herkese varlığını unutturan Maksut, Defne’yi kaçırır. Sevdiği, hayattaki tek aşkı Elif’e kavuşmak için yapması gereken tek şey kalmıştır. Kahraman’ı arayıp, takas yapmayı önerecektir. Defne’ye karşılık Elif...

Haberin Devamı

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SON BÖLÜM