Gazete Vatan Logo

İzmir’e kira garantili giriş

Dap Holding, İzmir’deki ilk projesi için kira garantisi veriyor. 299 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan proje için 1 yıl kira garantisi sunulacak

İzmir’e kira garantili giriş

Dap Holding, İstanbul dışındaki ilk yatırımı için İzmir’e yeni bir kampanya ile giriyor. Dap İzmir adındaki projede daire fiyatları 299 bin liradan başlarken, 50 ay vadede sıfır faiz uygulanacak. Yüzde 5’e denk gelen 14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve aylık 2 bin 300 lira taksitle satışların devam ettiği projede bir de şirket bünyesinde 1 yıl kira garantisi veriliyor. Projede evlerin kendini 10-12 yılda amorti edeceği vaadediliyor. 450 milyon TL yatırımla hayata geçecek projede 707 konut ve ticari alanlar bulunuyor. Bornova’da Atatürk Stadı’nın yanında hayata geçen proje 31 ve 32 katlı 2 bloktan oluşuyor.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İzmir’de büyük ilgiyle karşılaştıklarını belirterek, gelen talep nedeniyle satışlara kurdukları çadırdan başladıklarını hatırlattı. İzmir’de ilk projeleri olması sebebiyle başlangıç fiyatlarını aşağıya çektiklerini söyleyen Yılmaz, şöyle devam etti: “Bununla da yetinmeyip 1 yıl kira garantisi vererek yatırımın 10-12 yılda kendini amorti etmesini sağlıyoruz. Projemizin konumlandığı bölge yakın gelecekte İzmir’in en değerli bölgesi haline gelecek ve yüksek prim yapacak. İddia ediyorum 2 yıl sonra İzmir’de bu standartlarda bir evin metrekare fiyatı 10 bin liranın altında olmaz. Biz 4 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satıyoruz.”

Haberin Devamı

100 konutun 30’u İzmir’e

2017 yılını 1.2 milyar lira ciro ile kapatan Dap Holding, 2018’de Beykoz, Pendik ve Maslak’ta yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Ziya Yılmaz, “İzmir’de 3 proje için arazi geliştirdik. Proje ve imar mevzuatı çalışmaları sürüyor. Denize sıfır projeler inşa edeceğiz. Bundan sonra hayata geçireceğimiz her 100 konutun 30’u İzmir’de olacak” dedi.

84 bin konut satıldı

Geçtiğimiz yıl İzmir’de 34 bin 661 adedi 1’inci el olmak üzere 84 bin 184 adet konut satıldığı bilgisini veren Ziya Yılmaz, “Türkiye’deki tüm illere baktığınızda konut fiyatlarında en fazla artışın yüzde 18.9 ile İzmir’de yaşandığını görüyoruz. İzmir, bir süredir başta İstanbul olmak üzere orta ve üst düzey yöneticilerin daha fazla tercih ettiği veya yaşamak üzere iş fırsatlarını kolladığı bir şehir haline geldi” diye konuştu.

Haberin Devamı