Gazete Vatan Logo
Magazin İyiliklerle dolu başlangıçlar!

İyiliklerle dolu başlangıçlar!

Sanat dünyasının ünlü isimleri, yeni yıl için sevgi, huzur ve barış dilekleriyle dolu mesajlarını paylaştı. Nilüfer, “İyiliklerle, güzelliklerle dolu başlangıçlar” temennisinde bulundu

İyiliklerle dolu başlangıçlar!

Türk sinemasının Sultan’ı Türkan Şoray, yaptığı yazılı açıklamada “Ülkemi çok seviyorum ve güzel ülkem için mutlu, aydınlık günler diliyorum” derken, Fatma Girik “Memleketime şehit değil, huzur gelmesini diliyorum” dedi. Filiz Akın ise “Ülkemde acıların yaşanmadığı, barış, huzur, birliktelik duygusuyla birbirimizi kucakladığımız bir yıl olmasını dilerim” temennisinde bulundu. Sanatçı Nilüfer, her şeyden önce Türkiye ve dünya için barış istediğini belirtti: “Barış geldiği zaman huzur da gelir diye düşünüyorum. Sevgi, saygı, bolluk, bereket istiyorum. Kim istemiyor ki? 2017 yılında, ülkem için yeni, güzelliklerle, iyiliklerle dolu bir başlangıç hayal ediyorum. Sabahları kalktığımızda keyifle şarkıları mırıldandığımız günlere ‘Günaydın’ demek istiyorum.”

‘Kalplere dokunmak istiyorum’

Şarkıcı Ferhat Göçer, önce sağlık sonra da huzur istediğini “Müzikte tüm sevenlerimin kalbine tek tek dokunabilmeyi, duygularına tercüman olabilmeyi diliyorum. Türkiye ve dünya için de sevginin, barışın, birliğin, beraberliğin, paylaşma duygusunun ve dostluğun artarak çoğalmasını yürekten istiyorum” sözleriyle ifade etti.

Haberin Devamı