Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

İSTESOB Akıllı Kart

DenizBank, İSTESOB Akıllı Kart ile İstanbul Esnafına Özel Fırsat ve Ayrıcalıklar Sunuyor.


İSTESOB Akıllı Kart, İSTESOB ve DENİZBANK işbirliğiyle İstanbul esnafının her türlü finansman ihtiyacına cevap vererek, esnafın alışveriş yaptığı bir çok noktada indirim ve avantajlar sağlıyor. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bağlı 300.000' e yakın esnaf, bu kart sayesinde birçok hizmet, indirim ve fırsatlardan faydalanabilecek.

İSTESOB Akıllı Kart'ın sağladığı avantajları kısaca sıralamak gerekirse:

DenizBank 6 ay boyunca (Kasım 2011 – Nisan 2012) her ay, İSTESOB Akıllı Kart sahiplerinin harcamalarının 50 TL'ye kadarını kart sahibine iade ediyor. Ayrıca, 12 ayda toplam 1.000 TL harcama taahhüdü veren İSTESOB üyelerinin, İSTESOB üyelik aidatlarının tamamını; 750 TL harcama taahhüdü verenlerin ise İSTESOB üyelik aidatlarının yarısını karşılıyor.

İSTESOB Akıllı Kart, DenizBank’ın günümüz itibariyle 150.000’i aşkın KOBİ tarafından kullanılan İşletme Kart’ın altyapısını kullanıyor, dolayısıyla da İSTESOB Akıllı Kart sahipleri, İşletme Kart’ın avantajlarından da faydalanabiliyor; bunların arasında başta gelen, 4 farklı kredi ürününe ulaşmak için İSTESOB Akıllı Kart’ın yeterli olması. Bu dört kredi özelliği arasında, kısa vadeli nakit ihtiyaçları için DenizBank şube ve ATM’lerinden Kredili Mevduat Hesabı ya da Eşit Taksitli Kredi kullanma imkanı, kart sahibinin faaliyet gösterdiği sektöre özel, ödemesiz dönemli Ticari Kredi kullanma imkanı ve şirket kredi kartı özelliği sayılabilir. Yine İşletme Kart’ta olduğu gibi, MasterKOBİ fırsatlarına erişim ve DenizBank Shuttle Hizmeti’nden %30 indirimli faydalanma imkanları İSTESOB Akıllı Kart sahiplerine de sunuluyor. Üstelik bu fırsatlarla dolu kart için DenizBank herhangi bir ücret de tahsil etmiyor.

İSTESOB Akıllı Kart’ın en önemli avantajlarından biri ise, önde gelen marka ve tedarikçilerle yapılan anlaşmalar sayesinde sahiplerine indirim ve fırsatlar sağlaması. Sağladığı güncel avantajlar ve anlaşmalı firmaların listesi için tıklayınız.


Haberin Devamı