Gazete Vatan Logo
Magazin İşte ünlüler ve takıntıları

İşte ünlüler ve takıntıları

İBRAHİM TATLISES: Nazardan çok korkuyor. Bu yüzden sık sık kurşun döktürüyor

MAHSUN KIRMIZIGÜL: Yatak odasının camlarını siyah perde ile kapatıyor, çünkü sabah odasına giren güneş ışığından nefret ediyor.


KADİR İNANIR: Sabahları mutlaka bal yiyormuş. İnanır’ın aynı zamanda evinde paspastan tuzluğa kadar her şeyi üzerinde kurbağa figürü olanlardan seçiyor.


MÜJDAT GEZEN: ''Takıntı'' konusunda en tanınmış ünlülerden. Tiyatrocu Gezen, bir keresinde Fazıl Say konserini perdeye yapışmış bant parçası yüzünden izleyememiş. Çünkü aklında sadece perdedeki bant varmış. Omuzlarda kepek görmeye de tahammül edemeyen Gezen’in asimetri takıntısı da var. Eğri bir duruş, sallanan ip parçası gibi ayrıntılara da tahammül edemediğini söylüyor

AYSEL GÜREL: Söz yazarı Aysel Gürel evinde karafatma besliyor. Hatta Gürel ile kızı Müjde Ar’ın arası karafatma yüzünden açılmıştı. Evinde karafatma beslediğini ve onlara isim taktığını itiraf eden Gürel, daha önce evinde gördüğü karafatmalardan birini öldüren kızı Müjde Ar ’a ‘katil’ diye tepki göstermiş.



CANDAN ERÇETİN: Bronzlaşmaktan hoşlanmıyor. Yaz tatillerinde, güneşten korunmak için elinden ne geliyorsa yapıyor. Erçetin, sahneye çıkmadan önce de mutlaka bal ve ılık su istiyor.


DENİZ AKKAYA: Eski manken Deniz Akkaya, yakın arkadaşlarının önemli günlerini asla unutmuyor.

CEM YILMAZ: Geçmişte Cem Yılmaz’ın tırnak yeme alışkanlığını ancak sahneye çıktığında terk ettiği yazılmıştı. Yılmaz’ın gösteri öncesi kuliste bulunan kanapede uyuyarak dinlenmeye çalıştığı biliniyor.


FUNDA ARAR: Aynı renk aynı çeşit kemer ya da ayakkabı alıyor.


GÜLBEN ERGEN: Aşırı yüksekten ve yılandan çok korkuyor. Ayrıca ağzına peynir sürmüyor.

SEREN SERENGİL: Köpeklerine porselen tabaklarda servis yaptırıyor.

SİBEL CAN: Kulisine gelirken kendi bornoz ve havlusunu getiriyor

Haberin Devamı