Gazete Vatan Logo

İşte General Mobile GM6!

İşte General Mobile GM6!

Akıllı telefon sektöründe atılım gerçekleştiren General Mobile, yeni amiral gemisi Akıllı telefonu GM 6, MWC 2017 etkinliğinde tanıtıldı. General Mobile GM6 adıyla duyurulan yeni akıllı telefon, sahip olduğu teknik özellikleri tez önüme alındığında fiyat avantajı ile yine başarılı satış rakamlarına ulaşacak gibi görünüyor. Gücünü 1.5GHz hızında çalışan 4 çekirdekli MediaTek MT6737T alan GM 6'da grafik yükünü ise Mali-T720 MP2 sırtlanıyor. Özellikle 3000 mAh gücündeki batarya, çift sim kart ve microSD kart desteğiyle 128 GB'a kadar artırabilir depolama alanı ile tercih edilebilir konusunda kullanıcılara rehber olacak gibi duruyor.

5 İnç ekrana sahip olan telefonda, 1280x720 piksel kamera bulunmakta. 8 megapiksellik ön kamera kullanan GM 6, hem ön hem de ara kısımda flaş desteğine sahip.

General Mobile G6'nın ayrıca özelliklerinden bahsedecek olursak eğer; 3 GB RAM ile uygulama açılışlarında ve genel kullanımda yüksek hız sunmakta.

Google tarafından 18 ay güncelleme desteği garantisi bulunan General Mobile GM6, Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile geliyor. Roze altın, uzay grisi ve altın renk seçenekleri ile gelecek olan cihazın çıkış tarihi ve fiyatı açıklanmasa da uygun fiyatta satışa sunulacak cihazın bu sene kendi kategorisinde en çok satılanlar arasında olması bekleniyor.

Haberin Devamı