Gazete Vatan Logo

İşte dünyanın en zenginlerinin işe başlama hikayeleri!

Dünyanını en zenginleri işe başlama hikayeleriyle ilham kaynağı oldu.

İşte dünyanın en zenginlerinin işe başlama hikayeleri!

Onlar birçoğumuzun imrendiği en başarılı isimler… Hepsinin ortak özelliği ise çaba ve hırs ile hatırı sayılır bir servete sahip olmayı başarmaları. Bazen şartlar sizin için çok zor olabilir. Fakir bir ortamda büyüyen ve şu an milyon dolarların sahibi olan insanlar için de şartlar ilk başta çok zordu Fakirlikten gelerek zengin olan insanlar azim, çaba ve hırsları ile gidişatı lehlerine döndürmeyi başardılar.

İşte zenginlerin işe başlama hikayeleri;

1. Oprah Winfrey

Dünyanın en başarılı sunucularından biri olan Oprah Winfrey, yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Winfrey yakınlarının tacizi sonucunda hamile kaldı ve düşük yaptı.

Acı olaylardan sonra babasıyla yaşamaya başlayan Oprah bir güzellik yarışmasına katıldı ve bir radyo tarafından keşfedildi.

Medya dünyasında basamakları hızla çıkan ünlü televizyoncu ilk şov programından sonra ise durdurulamaz bir yükselme gösterdi. Winfrey şu anda 3 milyar dolarlık bir servete sahip.

2. Richard Branson

Konuşma bozukluğu ile doğan Richard Branson çocukken intihar etmeyi bile düşünmüş.

Haberin Devamı

Okul hayatında başarısızlıklarla dolu bir geçmişi olan Branson, kurduğu Virgin Groups ile başarıyı yakalamaya başladı. Başarısının sırrının asla vazgeçmemek olduğunu söyleyen başarılı iş adamı 4.8 milyar dolarlık bir servetin sahibi.Devamını okumak için tıklayınız...