Gazete Vatan Logo
Magazin İstanbul’un En İyisi Kemer Country Golf Kulübü

İstanbul’un En İyisi Kemer Country Golf Kulübü

19-20 Kasım tarihlerinde gerçekleşen kulüpler arası golf turnuvası ‘İstanbul Challange Cup’ın kazananı 7. kez Kemer Country Golf Kulübü takımı oldu

İstanbul’un En İyisi Kemer Country Golf Kulübü

İstanbul Challange Cup; Kemer Country Golf Kulübü, Klassis Golf ve İstanbul Golf Kulüpleri’nin kaptan ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Her kulüpten 20’şer oyuncunun yer aldığı İstanbul Kulüpler Arası Golf Turnuvası’na Kemer Country Golf Kulübü’nün başarılı takımı, kaptan Erdem Kıramer önderliğinde katıldı. 19 Kasım Cumartesi günü Kemer Country Golf Kulübü’nde oynanan İstanbul Challange Cup’da Kemer Country Golf Kulübü ve Klasis Golf Kulübü finale kaldı. 20 Kasım Pazar günü turnuvanın final ayağı ise Klasis Golf Kulübü’nde gerçekleşti. Turnuva sonunda her takım oyuncusunun yapmış olduğu skor toplamına göre 13/7 skorla en iyi dereceyi alan Kemer Country Golf Kulübü şampiyonluğa ulaştı.

Golfün adresi

Kemer Country Golf Kulübü, uluslararası standartlardaki 18 delikli golf sahası ile İstanbul’da golf denince akla gelen tek adres. USGA standartlarına uygun olarak ünlü tasarımcı Joan Dudok van Heel tarafından tasarlanan golf sahası, zor beğenen profesyonel golfçülere olduğu kadar, yeni başlayanlara da hitap ediyor. Türk Milli Takımı’nın antrenörlüğünü de yapan PGA sertifikalı golf profesyonellerinin hazırladığı kurslar, yeni başlayanların da kısa sürede 18 delikli sahada (73 par- 6.113 m) oynamalarını mümkün hale getiriyor. Golfün Türkiye’deki gelişimine en büyük katkıyı yapan ve bu sporda öncü konumda olan kulüpte, her yıl 50’nin üzerinde turnuva düzenleniyor.

Haberin Devamı