Gazete Vatan Logo

İstanbul müziğe doyacak

Pazar günü Parkorman’da düzenlenecek olan One Love Festival, yaz döneminin en büyük müzik buluşması olacak...

İstanbul müziğe doyacak

Parkorman'da "One Love Festival"...

İlk kez 2002'de düzenlenen ve bugüne kadar One Love Festival bu sene yine üç sahne ile müzikseverlere unutulmaz bir gün yaşatacak. Arthur Beatrice, Balthazar ve Two Doors Cinema Club merakla beklenen yabancı gruplar. Yerli sanatçılardan ise Kalben öne çıkıyor.

(Biletler, 70-190 TL arasında)

Muhteşem üçlü sahnede

Time dergisine göre göre çağının en iyi caz piyanisti Cyrus Chestnut, Buster Williams ve Lenny White... Üçlü, Zorlu PSM’de aynı sahnede. (18 Temmuz Pazartesi, 19:30, biletler 45-90 TL)

ENKA buluşmaları başlıyor

Farklı coğrafyadan özgün sesleri harmanlayan Kardeş Türküler, Candan Erçetin'le ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu'nda buluşuyor. (18 Temmuz Pazartesi, 21:15, biletler 45-100) TL)

İstanbul Boğaz'ında caz...

22 Temmuz’da Kuruçeşme Parkı Rıhtımı’ndan kalkan The Primetime Cruise gemisinde İlham Gencer Quartet’in performansıyla başlayan seri, Eylül başına dek devam edecek... (150 TL)

Fenerbahçe Parkı’ndalar!

Afrika ve Avrupa müziğinin az bulunur cinsten başarılı bir harmanı olan The KutiMangoes, yarın 17:30'da Fenerbahçe Parkı'nda sahne alıyor. Konsere katılım ücretsiz.

Haberin Devamı

İki ülkeyi buluşturan konser

Geçen yıl kaybettiğimiz İstanbul aşığı sanat insanı Nikiforos Metaxas doğum günü 20 Temmuz’da Heybeliada Ruhban Okulu’nda özel bir konserle anılacak. Etkinlik ücretsiz.

Moliere’in ölümsüz eseri...

Usta tiyatrocu Haldun Dormen'in başrolünü üstlendiği, 17'nci yüzyıl Fransa’sında geçen "Kibarlık Budalası", Trump AVM'de sahneleniyor... (19 Temmuz Salı, 20:30, biletler 56 TL)

Çocuk Tiyatro Festivali

15. Kadıköy Belediyesi Çocuk Tiyatro Festivali devam ediyor. Kadıköy Belediyesi Selamiçeşme Özgürlük Parkı Anfi tiyatrodaki oyunlar her akşam saat 21:00’da başlıyor. (25 Temmuz'a kadar)

Açıkhavada sinema akşamı

UNIQ Açıkhava Sahnesi, son dönemin öne çıkan yapımlarını sinemaseverlerle buluşturuyor. Biletlerin 23 TL olduğu etkinlikte bugün ve yarın iki film gösterilecek. (21:00)