Gazete Vatan Logo

İstanbul'da iki ton skunk yakalandı!

İstanbul ve Bursa'da uyuşturucu satıcılarına ağır darbe.İstanbul'da 2 ton skunk ele geçirildi. Bursa'da ise 200 torbacı yakalandı.

İstanbul'da iki ton skunk yakalandı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "Bizim İstanbul’daki polislerimiz bir işi daha yaptılar. Sabahleyin 2 ton esrar yakaladılar. Öte yandan Bursa’da da 4 bin polisle operasyon yapıldı. Orada da 200 tane torbacı kıskıvrak yakalandı" dedi. Bakan Soylu, "Bombalı aracı Türkiye'ye getiren bir DEAŞ'lı. Neyin karşılığında olduğunu biliyor musunuz? Türkiye'de bombayı patlatacaklar güya PYD/PKK'nın elindeki 100 tane esiri alacaklar" ifadesini de kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıkladığı büyük operasyonun görüntülerini İstanbul Valiliği paylaştı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Saroz Körfezinden İstanbula kadar süren operasyonla tek seferde 2 Ton SKUNK uyuşturucu ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı. Ülkemizde tek seferde rekor miktardaki SKUNK uyuşturucu yakalayan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube NARKOTİM ekiplerimizi yürekten kutluyorum" dedi.
BURSA'DA 200 GÖZALTI
Bursa'da sabahın saatlerinde başlayan operasyonda 200 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar güvenlik önlemleri altında Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Operasyon kapsamında ev, iş yeri ve araçlar ile şüpheliler üzerinde yapılan aramalarda, yüklü miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek ile hassas terazi, çok sayıda çalıntı eşya, çalıntı otomobil ve motosiklet ele geçirildi. Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 5 ay süren ciddi bir çalışmanın bugün sonuna geldik. Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şubemizin ortak bir çalışmasıydı. Sokak sokak, ilmek ilmek araştırmalar, incelemeler yapıldı. Bugünde bu çalışmaların neticesinde operasyonumuzu gerçekleştirdik. Operasyonumuz halen devam etmektedir. Bursamızdaki uyuşturucu satıcılarına, torbacılarına yönelik ciddi bir operasyon gerçekleştiriyoruz. Bunların kökünü kazıyacağız'' diye konuştu.

Haberin Devamı