Gazete Vatan Logo

İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul’da 10, 12, 13, 14 ve 15 Temmuz tarihlerinde bazı semtlere elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş’den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Fatih’te 10 Temmuz pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasında Tahtakale, Rüstempaşa, Mercan, Demirtaş, Sarı Demir, Hobyar, Hocapaşa, Molla Fenari, Sururi, Taya Hatun ve Süleymaniye mahallelerinde, aynı saatler arasında 12 Temmuz salı günü ise Silivrikapı Mahallesi’nde Beyçayırı, Koçdibek, İskender Camii, Kadın Nine, Saka, Hacı Hamza Mektebi, Hancı Karagöz, İbrahim Paşa Türbe ve Alay İmamı sokaklar ile Fatih Sitesi’nde elektrik elektrik kesintisi uygulanacak.

Eyüp’te 10 Temmuz pazar günü 09.00-14.00 saatleri arasında Topçular Mahallesi Talimhane Caddesi Apek İş Merkezi, aynı gün 09.00-17.00 saatleri arasında Topçular Mahallesi Rami Kışla Caddesi Topçular İş Merkezi, aynı saatler arasında 12 Temmuz salı günü Merkez Mahallesi’nde Kırk Merdiven ve Bülbüldere cadddeleri, Kerimağa, Kerimağa Cami, Hatuniye, Kutucu, Hümayun ve Balmumcu sokakları, İslambey Mahallesi’nde Örnek Çıkmazı, Örnek, Gül, Lale ve Sefa sokakları, Yahya Galipbey Caddesi, Karanfil Sokak, 14 Temmuz perşembe günü Nişanca Mahallesi Eyüp Sultan Bulvarı, Düğmeciler Mahallesi Eyüp Sultan Bulvarı, Vezir Tekke, Yusuf Efendi, Özkan, Sofular Bostan, Çiftlik ve Çiftlik Çıkmazı sokakları, Halitpaşa Caddesi, Zekai Dede, Alp ve Şah Sultan sokakları elektrik alamayacak.

Büyükçekmece’de 14 Temmuz perşembe günü 09.00-16.00 saatleri arasında Pınartepe Mahallesi Atatürk, Piri Reis ve Dr. Sadık Ahmet caddeleri, Cam, Söğüt, Adalet ve Aydın sokaklar, Gürpınar Lisesi, Opet Benzinlik ve civarına elektrik verilemeyecek.

Güngören’de 15 Temmuz cuma günü 09.00-16.00 saatleri arasında Güneştepe Mahallesi Güneş sokakta elektrik kesintisi uygulanacak.

Bahçelievler’de 12 Temmuz salı günü 09.00-16.00 saatleri arasında Kocasinan Merkez Mahallesi’nde Dalkılıç, aynı saatler arasında 13 Temmuz çarşamba günü Aras ve 14 Temmuz perşembe günü Dicle sokakları elektrik alamayacak.

Haberin Devamı