Gazete Vatan Logo

İşitme engelli kadının kolunu kırdı

Antalya’daki olay saat 20.00 sıralarında yaşandı. Ziyarete gelen arkadaşını uğurlamak için akşam sokağa çıkan işitme engelli Yüksel Güzel, dönüşte Çarşamba Pazarı’na uğradı, alışveriş yaptı.

İşitme engelli  kadının  kolunu kırdı

Antalya’daki olay saat 20.00 sıralarında yaşandı. Ziyarete gelen arkadaşını uğurlamak için akşam sokağa çıkan işitme engelli Yüksel Güzel, dönüşte Çarşamba Pazarı’na uğradı, alışveriş yaptı. Çıkışta, kamyonet sürücüsü korna çalarak Yüksel Güzel’i yolun kenarına çekilmesi için uyardı. Kornayı duyamayan işitme engelli Güzel, kamyonetin geldiğini geç fark etti. Bu sırada aracı durdurup inen sürücü, Güzel’e küfredip sol kolunu kırıp kaçtı. Hastaneye kaldırılan Güzel, tedavisinin ardından polise giderek şikayetçi oldu.

Yüzde 61 engelli raporu var

Yüzde 61 oranında engelli olan Yüksel Güzel, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı: Pazardan 2 kilo ıspanak alıp çıktım. Bir kamyonetin sürücüsü korna çalarak kenara çekilmemi istemiş. İşitme engelim yüzünden aracı geç fark ettim. Daha sonra bu kişi araçtan inerek yanıma geldi ve küfür etti. ‘Ne oluyor?’ diye karşılık verdim. Yüksel Güzel, sürücünün “Senin kolunu kırarım” dediğini, ardından büktüğü sol kolunu kırdığını söyledi. Güzel, “Çok insan vardı ama önce kimse müdahale etmedi. Ağza alınmayacak küfürler etti. Yanındaki kişi de ‘Sür arabayı üstüne’ diye bağırıyordu” dedi.

Haberin Devamı