Gazete Vatan Logo
Magazin İşgüzar korumalar

İşgüzar korumalar

Cem Yılmaz sevgilisi Defne Samyeli ile MFÖ’nün Bodrum Antik Tiyatro’daki konserine gitti. Yılmaz’ın etrafını saran korumalar, komedyenle fotoğraf çektirmek isteyenleri reddettiler. ‘Cem Ağabey’ diye bağıran küçük bir çocuğu engelleyip gözüne ışık tuttular.

İşgüzar korumalar

Korumaların tepki çeken hareketini Cem Yılmaz şöyle savundu: “Konser alanının görevlileri ‘Konser başlayacak, buraya toplanmayın’ diye görevlerini yapıyorlardı. ‘Etten duvar ördürdü yazacaklar’ dedim ve hiç şaşırtmadılar. Yine bir nefret ettirme çalışması var gibi.”

MFÖ’NÜN DÖRDÜNCÜ ÜYESİ OLDU
Mazhar, Fuat ve Özkan üçlüsü önceki gün Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı. Bir an bile olsun yerinde duramayan gruba sahnede iki şarkıda Cem Yılmaz davulda eşlik etti
MFÖ, önceki gece Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan grup, eski ve yeni şarkıları ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere gelen Cem Yılmaz’a yaptığı esprilerle takılmayı ihmal etmeyen Alanson, “Cem, Kenan Doğulu’yla birlikte çalıyorsun, bunu ihanet kabul ediyorum” diyerek sahneye davet etti. Komedyen “Altmışlardan, 2018’e gençlerin ümidi oldular” diye cevap verdi. Yılmaz, davul performansı ile grubun yeni üyesi olmaya aday olduğunu dile getirdi. Öte yandan konseri dinlemeye gelen arasında Ali Sunal, eşi Nazlı Sunal ve Gülben Ergen vardı. Ergen konser boyunca telefonu ile sosyal medyadan canlı yayınlar yapıp geceyi takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı