Gazete Vatan Logo

İş isteyen vatandaşa ilginç yanıtı!

SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, Akyazı'da yapımı tamamlanan Devlet Hastanesi açılışı sonrasında İlçeyi gezerken yanına yaklaşıp kardeşi için iş isteyen Ergun Kalyanco'nun gömlek cebinde gördüğü sigara paketini alarak "Ben de senden bir şey isteyeceğim sigarayı bırak" dedi.

Beraberinde AKP Sakarya Milletvekilleri Recep Yıldırım, Şaban Dişli, Erol Aslan Cebeci ve partililerle birlikte İlçe merkezini dolaşırken yanına yaklaşan Ergun Kalyanco, Bakan Akdağ'dan kardeşi için iş istedi. Bakan Akdağ, Kalyoncu'ya, "Sen benden bir şey istedin, milletvekillerimiz duydu" dedi. Ancak iş isteyen vatandaş, "Duysalar da bir şey olmaz. Ben sizden iş istedim" diye konuşunca Bakan Akdağ, Kalyoncu'nun gömlek cebinde gördüğü sigara paketine alarak, "Ben de senden bir şey isteyeceğim sigarayı bırak" dedi.

Kardeşi için iş isteyen vatandaş da sigara paketini parçalayarak, "Atıyorum. Ancak kardeşim için iş istiyorum" derken, Bakan Akdağ "Bakacağız inşallah" diyerek beraberindekilerle birlikte vatandaşın yanından uzaklaştı.

AO(MB/COŞ) (FOTOĞRAF)

Haberin Devamı