Gazete Vatan Logo

İş dünyasında ‘pozitix ayrımcılık’

40 farklı ürün ve hizmet kategorisinde % 70’e varan indirim

Özel alışveriş kulübü kavramını bir adım ileriye taşıyan Pozitix.com, üyelerine 40 farklı ürün ve hizmet kategorisinde yüzde 70’e varan indirimler sunuyor.

Dünyanın ilk kolektif kurumsal pazarlama platformu Pozitix.com iş dünyasına fırsatlarla dolu, yepyeni bir alışveriş dönemi başlatıyor. Davet veya referans yoluyla Pozitix.com’a ücretsiz üye olan firmalar, iş adamları ve iş kadınları seyahat hizmetlerinden finansal çözümlere, ticari gayrimenkulden ofis mobilyalarına, elektronik cihazlardan lojistiğe kadar uzanan ürün ve hizmetlerden yüzde 70’e varan indirimlerle yararlanma fırsatı yakalıyor.

18 MARKA, 67 MİLYAR DOLAR CİRO

Pozitix.com’un 11 Ekim'de tarihinde başlayacak ilk kampanya döneminde AirFrance-KLM, FedEx ve Xerox gibi toplam ciro büyüklüğü 67 milyar doları (USD) aşan 18 güçlü marka katılıyor. Pozitix.com özel alışveriş (private shopping) kavramını bir adım ileriye taşıyor. Pozitix.com’un üyeleri kampanya dönemlerinde limitli sayıda ürünü indirimli olarak satın alma fırsatı yakalarken birçok özel hizmetten ücret ödemeden yararlanabiliyor. Örneğin, Pozitix.com üyeleri bir yandan Muji kampanyasına katılarak indirimli ofis ürünlerini anında satın alabilirken diğer yandan hiçbir ücret ödemeden TeleTrade’den finansal danışmanlık hizmeti alabiliyor veya AirFrance’ın kurumsal programı BlueBiz’e ücretsiz kayıt olup uçak bileti kazanma şansı yakalayabiliyor.

Pozitix.com’da yer alan markalar

Pozitix.com’un açılış döneminde katılımcı olarak yer alan global firmalar ve Türkiye’nin öncü markaları şöyle:
AirFrance-KLM
Bürosit
FedEx
Kadir Has Üniversitesi
Lenovo
Mars Entertainment Group
M-Gen Danışmanlık
MNG Kargo
MNG Turizm
Muji
Remax
Rimowa
SkyAir Center
Teletrade
Toshiba
Xerox

www.pozitix.com

Haberin Devamı