Gazete Vatan Logo

İş dünyası milli birlik çağrısı yaptı

İş dünyası milli birlik çağrısı yaptı

Terör hedefine ulaşamayacak

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD): “Terör saldırısı ülkemizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyoruz. Ülkemizin demokrasi, hukuk, barış ve özgürlük ortamını hedef alan bu hain saldırılara karşı milli birlik içinde karşı durduğumuz sürece terör asla hedefine ulaşamayacak.”

Büyük azimle yola devam

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi: “Vatanımızın istikbaline kasteden terörist odaklar bu topraklarda en son ocak sönmeden istikbalinden ödün vermeyeceğine and içen yüce Türk milletini asla hedeflerinden saptıramayacaktır. Bizler de ülkemizin hedefleri doğrultusunda daha büyük bir azimle gayretlerimize devam edeceğiz.”

Tuzaklara düşmeyeceğiz

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan: “Milletçe derin bir üzüntü içinde olsak da terörün vahşi ve insanlık dışı tuzaklarına düşmeyeceğiz. Acımız ne kadar büyük olsa da yüreğimize basarak, dirayetimizi, birliğimizi koruyacağız. Teröre karşı dimdik ayakta duracağız. Milletimizin başı sağ olsun.”

Haberin Devamı

Tüm Türkiye polisin yanında

Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak: “Millet olarak, iş adamıyla, sanatçısıyla, sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan polisimizin her zaman yanındayız.”

Cevabı millet birlikte verecek

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar: “Ülkemizin prangalarını her söküp attığı anda devreye giren alçak sürülerine cevabı bu millet kardeşliğine daha da sarılarak verecektir. Beşiktaş’ta yüreklerimize kor düştü. İnsanlıktan nasibini almamış terör odaklarına lanet olsun. Birlik, beraberlik ve huzurumuza göz dikenlerin sonları elbet yakındır.”