Gazete Vatan Logo

İş adamı tecavüzden tutuklandı

Buca’da yol kontrolü yapan jandarmanın durdurduğu otomobilden inen üniversite öğrencisi genç kız, araçtaki iş adamının ormanlık alanda kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. İş adamı, yapılan soruşturmanın ardından tutuklandı

İş adamı tecavüzden tutuklandı

Otomotiv şirketi sahibi iş adamı Ö.D., üniversite öğrencisi 19 yaşındaki genç kızın tecavüz suçlaması üzerine tutuklandı. İzmir Alsancak'ta önceki gece bir eğlence mekanında erkek arkadaşı ile tartışıp ağlayarak dışarıya çıkan 19 yaşındaki Z.G., taksiye binmek istedi. Geçen taksiler dolu olduğu için genç kızı almadı. Bu sırada oradan kendi aracı ile geçen otomotiv şirketi sahibi iş adamı Ö.D. alkollü olan genç kızı gideceği yere bırakabileceğini söyledi. Z.G. de bu teklifi kabul etti. İddiaya göre genç kızı Buca'daki evine bırakmak yerine Kaynaklar'da ormanlık alana götüren iş adamı Ö.D. genç kıza zorla tecavüz etti.

Jandarma'ya sığındı

Z.G. kendilerini yolda kontrol için durduran jandarma ekiplerine yaşadığı olayı anlattı. Gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen Ö.D. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Olay, önceki gece Buca Kaynaklar'da yaşandı. Buca'da yol güzergahında kontrol yapan jandarma ekipleri, bir otomobili durdurdu. Otomobil içinden çıkan bir genç kız, ağlayarak jandarmaya aracı kullanan kişinin kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. Bunun üzerine jandarma ekipleri, otomobil sürücüsü işadamı Ö.D'yi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Ağlayarak ifade verdi

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, olayın başlangıç yeri Konak Alsancak olduğu için evrakı polise teslim etti. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi. Gözaltınan alınan iş adamı Ö.D., Emniyet Müdürlüğü'nün Bozyaka'daki binasına getirildi. Ağlayarak polislere yaşadığını anlatan üniversite öğrencisi Z.G., erkek arkadaşı ile birlikte bir mekanda eğlendiklerini ve bu sırada erkek arkadaşı ile kavga ettiğini söyledi. Z.G., ağlayarak erkek arkadaşının yanından ayrıldığını ve taksi beklerken, kendisine "Evinize bırakayım" diyen diyen O.D'ye inanarak aracına bindiğini anlattı. Z.G, Ö.D'nin sonrasında kendisini eve bırakmak yerine Buca'da ormanlık alana götürüp zorla sahip olduğunu iddia etti.

"Zorlamadım"

Sorguya alınan zanlı bir çocuk babası Ö.D. ise, suçlamaları kabul etmedi. Ö.D., genç kıza zorla sahip olmadığını kendi isteği ile birlikte olduklarını öne sürdü. İfadelerinin tamamlanmasının ardından, mağdur üniversite öğrencisi Z.G. ve tecavüz ettiği ileri sürülen zanlı Ö.G. sağlık raporu için hastaneye gönderildi. İşlemleri tamamlanan zanlı geniş güvenlik tedbirleri altında sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak Buca Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Haberin Devamı

Kaynak: Yeni Asır