Gazete Vatan Logo

Insignia ile devrim yapan Opel segment liderliğini hedefliyor

GM Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, yenilenen Vectra’nın isminin artık Insignia olacağını ve tasarımla birlikte Opel logosunun da değişeceğini söyledi

General Motors (GM) Türkiye, tepeden tırnağa yenilenen ve ismi Insignia olarak değiştirilen Vectra ile 2009’da segment liderliğini hedefliyor. GM Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Vectra’nın yani Insignia’nın tasarımının devrim niteliğinde değiştiğini belirterek bu modelle iddialı olduklarını söyledi. Aracın tasarımının yanı sıra Opel logosunda da değişikliğin olduğunu belirten Keklik, “Yeni logonun yuvarlağı daha kalın oldu ve üzerinde Opel ismi yazıyor. Daha agresif bir logo olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Opel Insignia’yı Türkiye pazarına 2009’un ilk çeyreğinde pazara sunacaklarını belirten Keklik, şöyle devam etti:

“Insignia, ilk olarak İstanbul Autoshow 2008’de tüketicilerle buluşacak. Otomobilde; dört silindirli 115 bg motor ünitesinden 260 bg V6 motora kadar dört farklı benzinli motor ile üç yeni dizel motorlar yer alacak. Vectra ile önemli başarı elde ettik. Insignia ile aynısını tekrarlamak istiyoruz. Amacımız D segmentinde liderlik. 4 bin-4 bin 500 adetlik satışa ulaşmayı planlıyoruz.”

Haberin Devamı