Gazete Vatan Logo

İncesaz konserine yoğun ilgi!

Türk müziğinin önemli gruplarından İncesaz’ın 20’nci yılına özel Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği konsere Üsküdarlılar yoğun ilgi gösterdi. İncesaz’ın seslendirdiği şarkılara eşlik eden vatandaşlar, unutulmaz bir gece yaşadı.

İncesaz konserine yoğun ilgi!

Üsküdar Belediyesi tarafından İncesaz’ın 20’nci yılına özel Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde konser düzenledi. İncesaz’ı dinlemek isteyen Üsküdarlılar kültür merkezine akın ederek, salonu tıklım tıklım doldurdu. Yer bulmakta güçlük çeken vatandaşların bazılar merdivenlere otururken, bazıları ise dışarıdan takip etti. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de etkinliğe katılarak grubun şarkılarını dinledi.

İncesaz konseri sırasında açıklamalarda bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu Akşam Üsküdar'da çok özel bir akşam inanılmaz bir ilgi alaka var. Bizim Bağlarbaşı Kültür Merkezimiz belki de tarihinde böyle bir hücuma katılıma sahne olmadı. Ana salon dışarda fuaye alanları küçük salonlar her taraf tıklım tıklım doldu. Tabi bir sevgi, kalite insanın bu sahnede sözde sazda kendini bulmasını sonucudur. İncesaz’ı tebrik ediyorum, 20 yıl dile kolay az bir zaman değil ama göz açıp kapayıncaya kadar geçecek kadar kısa bir zaman. Kimler geldi kimler geçti, ama İncesaz hep üzerlerine bir şeyler ekleyerek bu yerlere geldi. Çok güzel işler yapıyorlar, bizim halkımızın adeta gelenekleri, sevinçleri, tasaları, mutlulukları, hepsini İncesaz’da bulmuş oluyorlar. Tabi Üsküdar için İncesaz’ın ayrı bir özelliği daha var. Hepimizin yakından izlediği 'Ekmek Teknesi' ve 'İkinci Bahar' dizisinin müzikleri İncesaz yaptı. Ama 'Ekmek Teknesi' biliyorsunuz Üsküdar’da çekildi. Böylede bir yakın ilgi, alakamızı çekiyor. Üsküdarlılar olarak çok güzel tebrik ediyorum ve inşallah daha nice 20 yıllar nice 50 yıllar neden olmasın. Bu sevgi devam ettiği müddetçe bu sevgiye layık işler yapıldığı müddetçe çok daha uzun yıllar ince sazı dinlemeye izlemeye devam edeceğiz. Başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve daha nice başarılı yıllar diliyorum” dedi.

Haberin Devamı